Vigtigste : Filudvidelser : .sb Fil

.sb Filudvidelse

Filtype1Scratch Project File

Udvikler MIT
Kategori Developer Files
Format Binary

Hvad er SB fil?

En SB-fil er et projekt, der er oprettet af Scratch, en applikationsudviklingsplatform, der er oprettet på MIT (Massachusetts Institute of Technology). Den indeholder alle projektoplysninger, herunder importerede medier som sprites, lyde og billeder. SB-filer blev erstattet af .SB2 filer, som er gemt i Scratch 2.0-formatet.

Flere oplysninger

SB-fil åbner i MIT Scratch 2

SB-filen er hovedfilen der er forbundet med MIT Scratch 1. Filen gemmes i Scratch-filformatet, som består af kode skrevet i Scratch programmeringssprog. Scratch-projektfiler kan bruges til at oprette små spil og andre typer interaktive programmer.

Scratch blev udviklet af Media Lab på MIT og bruges primært af lærere og studerende til at skabe animationer og spil. Programmet er tilgængeligt online eller som en offline editor til Windows, MacOS og Linux.

BEMÆRK: Et Scratch-projekt kan kompileres som et Java-arkiv ( .JAR file), som kan køres i en web browser.

Programmer, der åbnes SB Filer
Windows
MIT Scratch
Panther
Snap!
Linux
Snap!
Macintosh
MIT Scratch
Snap!

Filtype2Small Basic Source Code File

Udvikler Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

.SB option nummer 2

Tekst kildekode fil oprettet ved hjælp af Microsoft Small Basic programmeringssprog; indeholder Small Basic programkode; kan kompileres til en eksekverbar .EXE fil ved hjælp af Small Basic; almindeligt anvendt til at oprette simple spil.

Flere oplysninger

Ved hjælp af en simpel syntaks og grafisk brugerflade hjælper Small Basic med at introducere eleverne til programmering i uddannelsesmiljøer. Små Basic-programmer kan udgives til internettet og spilles ved hjælp af Microsoft Silverlight-afspilleren.

Programmer, der åbnes SB Filer

Filtype3Slax Bundle

Udvikler Slax
Kategori System Files
Format Binary

.SB option nummer 3

Softwarepakke, der bruges af Slax, en bærbar variant af Linux OS; kan gemme et softwareprogram, wallpapers, et spil eller et andet bundt, der skal installeres på en slax-computer; kan være forudinstalleret med Slax eller kan være et downloadet modul.

Flere oplysninger

Hvis du downloader et Slax-modul fra Slax-webstedet, kan du kopiere SB-filen til / slax / modules / mappen, og den læses automatisk under den næste systemstart.

Programmer, der åbnes SB Filer
Linux
Slax

Filtype4Signed Byte Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SB option nummer 4

Rå, signeret 8-bit (1 byte) lyddata kodet ved hjælp af Pulse Code Modulation (PCM), en metode til kodning af analoge lydsignaler i digital form

Programmer, der åbnes SB Filer
Windows
Apple QuickTime Player
FMJ-Software Awave Studio
Macintosh
Apple QuickTime Player

Om SB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Signed Byte Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.