Vigtigste : Filudvidelser : .sb Fil

.sb Filudvidelse

Filtype1Scratch Project File

Udvikler MIT
Kategori Developer Files
Format Binary

Hvad er SB fil?

Program oprettet med Scratch, en uddannelsesmæssig softwareudviklingsplatform, der er oprettet på MIT; gemmer kildekode skrevet i programmeringssproget Scratch; bruges til at gemme enkle spil og interaktive applikationer.

Flere oplysninger

Mens SCRATCH-udvidelsen blev brugt til nogle tidligere Scratch-versioner, er .SB-udvidelsen nu den udvidelse, der bruges til Scratch-projekter.

Programmer, der åbnes SB Filer
Windows
MIT Scratch
Panther
Snap!
Linux
Snap!
Macintosh
MIT Scratch
Snap!

Filtype2Small Basic Source Code File

Udvikler Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

.SB option nummer 2

Tekstkildetekstfil oprettet ved hjælp af Microsoft Small Basic-programmeringssproget; indeholder Small Basic-programkode; kan kompileres til en eksekverbar .EXE-fil ved hjælp af Small Basic; bruges almindeligvis til at skabe enkle spil.

Flere oplysninger

Gennem en enkel syntaks og en grafisk brugergrænseflade er Small Basic med til at introducere eleverne til programmering i undervisningsmiljøer. Small Basic-programmer kan offentliggøres på nettet og afspilles ved hjælp af Microsoft Silverlight-afspilleren.

Programmer, der åbnes SB Filer

Filtype3Slax Bundle

Udvikler Slax
Kategori System Files
Format Binary

.SB option nummer 3

Softwarepakke, der anvendes af Slax, en bærbar variant af Linux OS; kan indeholde et softwareprogram, baggrunde, et spil eller andre pakker, der skal installeres på en Slax-computer; kan være præinstalleret med Slax eller være et downloadet modul.

Flere oplysninger

Hvis du downloader et Slax-modul fra Slax-webstedet, kan du kopiere SB-filen til mappen /slax/modules/, og den vil blive læst automatisk under den næste systemopstart.

Programmer, der åbnes SB Filer
Linux
Slax

Filtype4Signed Byte Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SB option nummer 4

Rå, signerede 8-bit (1 byte) lyddata kodet ved hjælp af Pulse Code Modulation (PCM), en metode til kodning af analoge lydsignaler i digital form

Programmer, der åbnes SB Filer
Windows
Apple QuickTime Player
FMJ-Software Awave Studio
Macintosh
Apple QuickTime Player

Om SB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Signed Byte Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.