Software : MIT : MIT Scratch

MIT Scratch

Udgave
(fra og med 2019-04-15)
3
Perrons
Licens Freeware
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret historier, spil og animationer
  • Animér sprites, som omfatter dyr, mennesker, planeter og rumskibe
  • Anvend scripts, såsom bevægelser, begivenheder og udseende
  • Tilpas kostumer og lyde
  • Del dit projekt med et stort online-fællesskab

MIT Scratch er et onlineværktøj, der bruges til at skabe historier, spil og animationer. Programmet er udviklet af Lifelong Kindergarten Group på Massachusetts Institute of Technology Media Lab.

Scratch indeholder et stort bibliotek af sprutter, som omfatter mennesker, dyr, tegnefilm, rumskibe, planeter og instrumenter, som du kan indsætte i dit projekt. Du kan derefter vælge mellem en række forskellige scripts, f.eks. bevægelse, udseende, lyd, begivenheder og kontrol, som du kan anvende på dine sprite(r). Scratch giver dig også mulighed for at skabe dine egne kostumer, lyde og baggrunde for at tilpasse dit projekt. Når du er færdig, kan du dele dit projekt med Scratch's store og forskelligartede online-fællesskab.

Scratch er et populært værktøj, der bruges i hjem, skoler, museer og samfundscentre til at skabe simuleringer af eksperimenter, animerede præsentationer eller historier og interaktiv musik. Det er enkelt og let at bruge, samtidig med at det giver et stort udvalg af sprites og scripts og værktøjer til at tilpasse dit projekt. MIT Scratch er et sjovt værktøj til at skabe animationer og interaktive spil.

▶ Andre filudvidelser brugt MIT Scratch 3

Understøttede filtyper
.SB Scratch Project File
.SPRITE2 Scratch 2.0 Sprite File
.SPRITE Scratch Sprite File
.SB2 Scratch 2.0 Project File
.SCRATCH Scratch Project File
Yderligere relaterede filformater