Vigtigste : Filudvidelser : .stw Fil

.stw Filudvidelse

Filtype1StarOffice Document Template

Udvikler Oracle
Kategori Text Files
Format Binary

Hvad er STW fil?

Dokumentskabelon, der oprindeligt blev oprettet af StarOffice, forgængeren til Apache OpenOffice; bruger et ældre softwarefilformat, før Apache OpenOffice overtog det nyere .ODT OpenDocument-format; bruges til at skrive .SDW dokumenter fra den samme skabelon.

Flere oplysninger

StW-formatet bruges af StarOffice 6 og Apache OpenOffice version 1. Apache OpenOffice 2 og senere anvender ODT-formatet.

BEMÆRK: Apache OpenOffice var tidligere kendt under navnet OpenOffice.org.

Programmer, der åbnes STW Filer
Windows
Apache OpenOffice
AbiSource AbiWord
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
AbiSource AbiWord
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
LibreOffice

Filtype2SampleTank User Preset Data File

Udvikler IK Multimedia
Kategori Audio Files
Format N/A

.STW option nummer 2

Preset datafil oprettet af SampleTank, et program til oprettelse af lydsamples; oprettet med .STH og .STI filer; indeholder instrumentbølgeformerne til lydoutput for Instrument User Preset .STIP filen; skal forblive i samme mappe som de relaterede STH-, STI- og STIP-filer; skal ikke åbnes manuelt.

Flere oplysninger

For hver STIP-fil, der oprettes, oprettes der en STH-, STI- og STW-fil. Hver af de tre filer indeholder data, som STIP'en trækker på.

For at oprette en STW-fil skal du redigere din lyd i programmet, klikke på SAVE i User Preset-området, navngive din lyd, klikke på OK, dette skaber en STIP-fil, som også skaber STW-filen og vil blive placeret i mappen for dens "Parent Sound"."

De relaterede STH-, STI- og STIP-filer vil alle blive opkaldt efter det samme instrument. Hvis dit instrument hedder "Clarinet", vil din STW-fil se således ud: Clarinet.stw.

Programmer, der åbnes STW Filer
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Filtype3STATISTICA Workbook

Udvikler StatSoft
Kategori Data Files
Format N/A

.STW option nummer 3

Datafil oprettet af STATISTICA-dataanalysesoftware; en ActiveX-container, der administrerer alle de dokumenter, der anvendes af et STATISTICA-projekt, f.eks. tabeller og grafer; kan også omfatte andre ActiveX-kompatible dokumenter som Microsoft Word-dokumenter og Excel-regneark.

Programmer, der åbnes STW Filer
Windows
StatSoft STATISTICA

Om STW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.stw er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype STATISTICA Workbook, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.