Vigtigste : Filudvidelser : .sty Fil

.sty Filudvidelse

Filtype1Yamaha/Korg Keyboard Style

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er STY fil?

Musikstil oprettet på en Yamaha- eller Korg-synthesizer; indeholder typisk en musikalsk rytme, der omfatter flere instrumenter; kan gemmes på en disk og indlæses på kompatible keyboards.

Flere oplysninger

NOTAT: Yamaha og Korg gemmer STY-filer i forskellige formater, hvilket betyder, at de ikke er kompatible med andre platforme. Yamaha-stilarter kan kun bruges på Yamaha-keyboards og Korg-stilarter kan kun bruges på Korg-keyboards. Yamaha-stilarter kan redigeres med Style Fixer, mens Korg-stilarter kan redigeres med GNIStyle-programmet.

Programmer, der åbnes STY Filer
Windows
Style Fixer (Yamaha styles)
GNIStyle (Korg styles)
One Man Band Originals
Transfer to a Yamaha or Korg keyboard
Macintosh
One Man Band Essentials
Transfer to a Yamaha or Korg keyboard

Filtype2Band-in-a-Box Styles File

Udvikler PG Music
Kategori Audio Files
Format N/A

.STY option nummer 2

Musikalske stilfil, der bruges af Band-in-a-Box (BiaB), et program, der automatisk skaber komplet bandakkompagnement; indeholder en spillestil, f.eks. jazz, rock, hiphop eller country; bruges til at generere stiliserede lyde til en bestemt musikgenre.

Flere oplysninger

BiaB-stilarter kan være MIDI eller de kan bruge rigtige instrumenter og trommer, kaldet RealStyles. RealStyles bruger rigtige optagelser af musikere som lydsamples.

STY-filer fungerer som plug-ins til Band-in-a-Box-softwaren. Softwareinstallationen indeholder typisk mange forskellige stilarter. Yderligere styles kan købes og downloades fra PG Music Band-in-a-Box-webstedet.

Programmer, der åbnes STY Filer

Filtype3LaTeX Style

Udvikler N/A
Kategori Text Files
Format Text

.STY option nummer 3

Stildefinitionsfil, der bruges til at formatere et LaTeX-dokument (.TEX eller .LTX); definerer linjestilarter, etiketter, hvordan formler skal justeres og andre oplysninger; gemmes i et tekstformat, hvor definitioner begynder med en skråstreg (\) og kommentarer begynder med et procenttegn (%).

Flere oplysninger

LaTeX-stilfiler refereres ofte af LaTeX-dokumenter.

Programmer, der åbnes STY Filer
Windows
MiKTeX
TeXworks
proTeXt
TeXnicCenter
LaTeX Editor
Texmaker
LEd
Linux
TeXworks
Texmaker
Macintosh
TeXworks
MacroMates TextMate
LyxMac
Texmaker
Skim

Filtype4Aegisub Subtitle Styles File

Udvikler Aegisub
Kategori Settings Files
Format Text

.STY option nummer 4

Fil oprettet af Aegisub, en crossplatform editor til undertekster; gemt i et almindeligt tekstformat og gemmer skrifttypegenskaberne for en eller flere stilarter i en undertekstkategori; indeholder skrifttypen, farver, effekter og marginer; bruges til at gemme og indlæse skrifttyper oprettet i programmet.

Flere oplysninger

Aegisub-stilarter administreres via vinduet Styles Manager, som tilgås ved at vælge Subtitles → Styles Manager... fra programmenuen. STY-filer gemmes automatisk og er ikke tilgængelige direkte for brugeren.

Den Windows-version af Aegisub gemmer STY-filer i følgende mappe: [user]\AppData\Roaming\Aegisub\catalog\. Mac-versionen gemmer i denne mappe: [user]/Library/Application Support/Aegisub/catalog/.

[user]/Library/Application Support/Aegisub/catalog/.
Programmer, der åbnes STY Filer
Windows
Aegisub
Linux
Aegisub
Macintosh
Aegisub

Filtype5NewsMaker Story File

Udvikler EyePower Games
Kategori Data Files
Format XML

.STY option nummer 5

Fil oprettet af NewsMaker, et program, der giver eleverne mulighed for at oprette nyhedshistorier; gemt i et XML-format og indeholder den skrevne tekst til historien; refereres i et NewsMaker-projekt (.NMP-fil).

Flere oplysninger

NewsMaker-projekter kan indeholde en eller flere historier, som hver især er gemt i en separat STY-fil. Brugerne åbner ikke STY-filerne direkte, da de som standard gemmes i NewsMaker-projektmappen og kan tilgås fra det åbnede projekt i softwaren.

BEMÆRK: EyePower Games NewsMaker udvikles ikke længere.

Programmer, der åbnes STY Filer
Windows
EyePower Games NewsMaker
Macintosh
EyePower Games NewsMaker

Om STY Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sty er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype NewsMaker Story File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.