Vigtigste : Filudvidelser : .sty Fil

.sty Filudvidelse

Filtype1Yamaha/Korg Keyboard Style

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er STY fil?

Musikstil lavet på en Yamaha eller Korg synthesizer; indeholder typisk en musikalsk rytme, der indeholder flere instrumenter; kan gemmes på en disk og indlæst på kompatible tastaturer.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Yamaha og Korg gemmer STY-filer i forskellige formater, hvilket betyder, at de ikke er cross-platform. Yamaha-stilarter kan kun bruges på Yamaha-tastaturer, og Korg-stilarter kan kun bruges på Korg tastaturer. Yamaha-stilarter kan redigeres ved hjælp af Style Fixer, mens Korg-stilarter kan redigeres med GNIStyle-programmet.

Programmer, der åbnes STY Filer
Windows
Style Fixer (Yamaha styles)
GNIStyle (Korg styles)
One Man Band Originals
Transfer to a Yamaha or Korg keyboard
Macintosh
One Man Band Essentials
Transfer to a Yamaha or Korg keyboard

Filtype2Band-in-a-Box Styles File

Udvikler PG Music
Kategori Audio Files
Format N/A

.STY option nummer 2

Musikalsk stilfil, der bruges af Band-in-a-Box, (BiaB) et program, der automatisk skaber komplette bånd akkompagnementer; indeholder en spille stil, som f.eks. Jazz, Rock, Hip-Hop eller Country; bruges til at generere stiliserede lyde til en bestemt genre af musik.

Flere oplysninger

BiaB-stilarter kan være MIDI, eller de kan bruge ægte instrumenter og trommer, kaldet RealStyles. RealStyles bruger rigtige optagelser af musikere til lydprøverne.

STY-filer fungerer som plug-ins til Band-in-a-Box-softwaren. Softwareinstallationen indeholder typisk mange forskellige stilarter. Yderligere stilarter kan købes og downloades fra webstedet PG Music Band-in-a-Box.

Programmer, der åbnes STY Filer

Filtype3LaTeX Style

Udvikler N/A
Kategori Text Files
Format Text

.STY option nummer 3

Stildefinitionsfil, der bruges til formatering af et LaTeX-dokument ( .TEX eller .LTX ) definerer linjeformater, etiketter, hvordan formler skal justeres og andre oplysninger; gemt i et tekstformat, hvor definitioner begynder med et tilbageslag (\) og kommentarer begynder med et procenttegn (%).

Flere oplysninger

LaTeX-stilfiler refereres ofte til LaTeX-dokumenter.

Programmer, der åbnes STY Filer
Windows
MiKTeX
TeXworks
proTeXt
TeXnicCenter
LaTeX Editor
Texmaker
LEd
Linux
TeXworks
Texmaker
Macintosh
TeXworks
MacroMates TextMate
LyxMac
Texmaker
Skim

Filtype4Aegisub Subtitle Styles File

Udvikler Aegisub
Kategori Settings Files
Format Text

.STY option nummer 4

Arkiv oprettet af Aegisub, en crossplatform undertekst editor; gemt i et almindeligt tekstformat og gemmer skrifttypegenskaberne for en eller flere stilarter i en undertekstskategori; indeholder skrifttype, farver, effekter og margener; bruges til at gemme og indlæse skrifttyper, der er oprettet i programmet.

Flere oplysninger

Aegisub-stilarter styres via vinduet Styles Manager, der åbnes ved at vælge Undertekster → Styles Manager ... fra programmenuen. STY-filer gemmes automatisk og fås ikke direkte af brugeren.

Windows-versionen af Aegisub gemmer STY-filer i følgende mappe: [bruger] \ AppData \ Roaming \ Aegisub \ catalog \. Mac-versionen gemmes til denne mappe: [bruger] / Bibliotek / Application Support / Aegisub / catalog /.

Programmer, der åbnes STY Filer
Windows
Aegisub
Linux
Aegisub
Macintosh
Aegisub

Filtype5NewsMaker Story File

Udvikler EyePower Games
Kategori Data Files
Format XML

.STY option nummer 5

Filen er oprettet af NewsMaker, et program, der giver eleverne mulighed for at oprette nyhedshistorier; gemt i et XML-format og indeholder den skrevne tekst til historien; refereret i et NewsMaker-projekt ( .NMP file).

Flere oplysninger

NewsMaker-projekter kan indeholde en eller flere historier, som hver er gemt i en separat STY-fil. Brugere åbner ikke STY-filer direkte, da de gemmes som standard i NewsMaker-projektmappen og kan hentes fra det åbne projekt i softwaren.

BEMÆRK: EyePower Games NewsMaker er ikke længere udviklet.

Programmer, der åbnes STY Filer
Windows
EyePower Games NewsMaker
Macintosh
EyePower Games NewsMaker

Om STY Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sty er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype NewsMaker Story File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.