Software : Aegisub : Aegisub

Aegisub

Udgave
(fra og med 2015-04-30)
3
Perrons
Licens Open Source
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Rediger og stil undertekster til lyd og video
  • Real-time video preview kapaciteter
  • Tilgængelig på flere forskellige sprog, herunder engelsk, spansk, japansk og russisk

Aegisub er et open source-program, der bruges til at oprette og redigere undertekster på tværs af platforme. Det er efterfølgeren til det oprindelige SubStation Alpha og Sabbu.

Programmet understøtter nativt Advanced SubStation Alpha-formatet samt formaterne Sub Station Alpha Subtitle og SubRip Subtitle. Aegisub indeholder en række funktioner, der hjælper dig med at time, redigere, style, oversætte, sætte og kvalitetstjekke undertekster til lyd og video. Programmet er tilgængeligt på en række forskellige sprog, herunder engelsk, kinesisk, spansk, japansk, tysk, russisk og spansk. Du kan også bruge det til at time karaoke-undertekster og give dem effekter.

Undertekstereditoren er en favorit blandt "fansubbers", som er fans, der laver uofficielle undertekster til visuelle medier, oftest anime. Det giver nyttige redigerings- og stylingværktøjer og kan endda bruges til at skabe karaoke-undertekster. Der er ikke mange undertekstredigeringsprogrammer til rådighed, men selv hvis der var, ville Aegisub stadig være øverst på listen.

▶ Primær filudvidelse

.ass – Aegisub Advanced Substation Alpha File

▶ Andre filudvidelser brugt Aegisub 3

Understøttede filtyper
.TXT Plain Text File
.STY Aegisub Subtitle Styles File
.SRT SubRip Subtitle File
.SSA Sub Station Alpha Subtitle File
Yderligere relaterede filformater