Software : Adobe : Adobe Digital Editions

Adobe Digital Editions

Udgave
(fra og med 2015-01-20)
4
Perrons
Licens Freeware

Software Review

Hovedfunktioner

  • Læs publikationer, der er gemt i EPUB-, OPF- og PDF-filformater
  • Opret brugerdefinerede bogreoler til at organisere indhold
  • Bogmærke, fremhæve og lave noter som du læser
  • Overfør e-bøger mellem forskellige enheder

Adobe Digital Editions er et program, der bruges til at læse og organisere e-bøger. eReader blev oprindeligt udgivet i 2007 og erstattede Adobe eBook Reader.

Digital Editions giver dig mulighed for at læse en række e-reader-formater, såsom EPUB, OPF og PDF. Programmet bruger den proprietære Adobe Digital Experience Protection Technology (ADEPT) DRM-ordning, som bruges til at beskytte indhold ved at låse det til højst 6 forskellige enheder til visning. Du kan organisere alle dine digitale publikationer i Adobe Digital Editions ved at oprette brugerdefinerede bogreoler, der kan sorteres efter forfatter, titel og forlag.

Når du læser i Digital Editions, kan du bogmærke, fremhæve og lave noter samt ændre teksten og dokumentstørrelsen efter eget ønske. Det er nemt og intuitivt at søge i e-bøger i Digital Editions, da du kan søge efter nøgleord, der forekommer i et kapitel, og navigere til forskellige sider via panelet med søgeresultater.

Adobe Digital Editions er et nyttigt værktøj for enhver bogorm, der ønsker at gå digitalt. Det understøtter flere populære e-læseformater og giver dig værktøjer til at læse og organisere dit indhold. Det er et godt valg for Windows- og OS X-brugere, der downloader og læser digitalt indhold.

▶ Primær filudvidelse

.epub – Open eBook File

▶ Andre filudvidelser brugt Adobe Digital Editions 4

Understøttede filtyper
.ACSM Adobe Content Server Message File
.ANNOT Adobe Digital Editions Annotations File
.ETD Adobe Reader EBX Transfer Data File
.EDN Adobe eBook Activation File
.OPF Open Packaging Format File
.NCX EPUB Navigation Control XML File
Yderligere relaterede filformater