Software : Apple : Apple Pages for iOS

Apple Pages for iOS

Udgave
(fra og med 2015-10-26)
2
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøtter Pages '08 og '06-dokumenter og DOCX-formatet
  • Tillader dig at tilføje tekst, figurer, diagrammer, tabeller og medier
  • Giver en række Apple-designet skabeloner
  • Gør det muligt at se og genoprette tidligere ændringer, der er foretaget i dit dokument
  • Synkroniseres med sider på dine andre enheder via iCloud

Apple Pages til iOS er en tekstbehandlingsapp til iPhone- og iPad-enheder. Appen gør det muligt at oprette en række dokumenter som rapporter og CV'er.

Pages for iOS understøtter formaterne Pages '08 og '06 samt Office Open XML (OOXML) DOCX-formatet (Office Open XML). Den kan også eksportere et dokument til PDF- og ePub-formatet. Appen giver dig mulighed for at tilføje tekst, figurer, billeder, video, tabeller og diagrammer til dit dokument. Hvis du ikke ønsker at oprette dit dokument fra bunden, leveres Pages med adskillige Apple-designede skabeloner som f.eks. et skolebrev og et børnecertifikat. Appen giver dig også mulighed for at se og gendanne tidligere ændringer i dit dokument.

Pages til iOS bruger iCloud til at synkronisere med OS X-versionen af Pages, hvilket giver dig mulighed for at arbejde problemfrit på det samme dokument på forskellige enheder. Når du er færdig med dit arbejde, kan du hurtigt dele dit dokument via en række forskellige veje, herunder AirDrop, Message, e-mail, Twitter og Facebook.

Pages for iOS er primært designet som et supplement til OS X-versionen af Pages. Den understøtter OOXML DOCX-formatet og giver dig nogle nyttige værktøjer til at skabe fyldige dokumenter. Appen er dog ikke på samme niveau som Microsoft Word til iOS, som er et bedre valg til at oprette og redigere dine dokumenter på en mobilenhed.

▶ Andre filudvidelser brugt Apple Pages for iOS 2

Understøttede filtyper
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
Yderligere relaterede filformater
.DOC Microsoft Word Document