Software : Autodesk : Autodesk Inventor

Autodesk Inventor

Udgave
(fra og med 2017-12-27)
2018
Perron
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret, simuler og dokumenter 3D-mekaniske design
  • Udveksler data med andre CAD-applikationer, som f.eks. CATIA V5 og UGS
  • Åbner automatisk AutoCAD DWG-filer

Autodesk Inventor er et CAD-program, der bruges til at skabe digitale 3D-prototyper til at designe, visualisere og simulere produkter. Det er udelukkende udviklet til Windows.

Autodesk Inventor tilbyder værktøjer, der giver dig mulighed for at oprette og simulere mekaniske konstruktioner. Det tilbyder værktøjer til friformsmodellering, der gør det muligt at vælge en friformsprimitive, der bedst ligner formen på dit design, og forme formen til den ønskede kreation. Indeholder funktioner i eksprestilstand, der hjælper dig med at designe og redigere store samlekonstruktioner, herunder de dele, der udgør konstruktionerne. Du kan også generere konstruktions- og fremstillingsdokumentation direkte fra den digitale prototype. Dette hjælper dig med at levere designs hurtigere og reducere fejl.

Inventor giver dig mulighed for at forudsige, hvordan din prototype vil fungere i den virkelige verden. Omfattende bevægelsessimulering og værktøjer til stressanalyse giver dig mulighed for at simulere dit design. Du kan definere drivbelastninger, fjederhastigheder, friktionskarakteristika og dæmpningsfaktorer til simuleringen. Inventors grafiske værktøjer hjælper dig også med at aflæse og forstå ydelsen af dit design. I Inventor kan du åbne AutoCAD DWG-filer direkte i Inventor for at få vist, plotte og måle konstruktioner. Inventor opretter automatisk lag og dimensions- og tekststile baseret på stilene i DWG-filen. Inventor udveksler også nemt data med andre CAD-programmer, f.eks. CATIA V5, SolidWorks og UGS.

Inventor er et imponerende 3D CAD-program. Det tilbyder nyttige designværktøjer og understøtter konkurrerende CAD-formater. Autodesk Inventor er et fantastisk værktøj for alle, der ønsker at skabe professionelle mekaniske 3D-designs.

▶ Primær filudvidelse

.dwg – AutoCAD Drawing Database File

▶ Andre filudvidelser brugt Autodesk Inventor 2018

Understøttede filtyper
.3DM Rhino 3D Model
.ASM Pro/ENGINEER Assembly File
.EASM eDrawings Assembly File
.CATPART CATIA V5 Part File
.CATPRODUCT CATIA V5 Assembly File
.F3D Fusion 3D Design
.IPN Inventor Presentation File
.IGS IGES Drawing File
.IPT Inventor Part File
.IDV Inventor Design View File
.IPJ Inventor Project File
.IAM Inventor Assembly File
.IDW Inventor Drawing
.IDE Inventor iFeature File
.ILOGICVB iLogic VB File
.JT JT Open CAD File
Yderligere relaterede filformater
.IGES IGES File