Software : Autodesk : Autodesk Inventor

Autodesk Inventor

Udgave
(fra og med 2017-12-27)
2018
Perron
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret, simuler og dokumenter 3D-mekaniske design
  • Udveksler data med andre CAD-applikationer, som f.eks. CATIA V5 og UGS
  • Åbner automatisk AutoCAD DWG-filer

Autodesk Inventor er et CAD-program, der bruges til at skabe 3D digitale prototyper til at designe, visualisere og simulere produkter. Det er udviklet udelukkende til Windows.

Autodesk Inventor tilbyder værktøjer, der giver dig mulighed for at oprette og simulere mekaniske designs. Det tilbyder gratis form modelleringsværktøjer, der giver dig mulighed for at vælge en fri form primitiv, der bedst ligner formet af dit design og forme formen i din ønskede skabelse. Inkluderer ekspresfunktioner, der hjælper dig med at designe og redigere store monteringsdesigner, herunder de dele, der udgør designene. Du kan også generere ingeniør- og fremstillingsdokumentation direkte fra den digitale prototype. Dette hjælper dig med at levere design hurtigere og reducere fejl.

Opfinder giver dig mulighed for at forudsige, hvordan din prototype vil udføre i den virkelige verden. Omfattende motion simulerings- og stressanalyseværktøjer giver dig mulighed for at simulere dit design. Du kan definere kørebelastninger, fjederhastigheder, friktionsegenskaber og dæmpningsfaktorer til simuleringen. Opfinderens grafiske værktøjer hjælper dig også med at læse og forstå udførelsen af dit design. I Opfinder kan du direkte åbne AutoCAD DWG-filer i Inventor for at se, plotte og måle design. Opfinder skaber automatisk lag og dimension og tekstformater baseret på stilarterne i DWG-filen. Opfinder kan også nemt udveksle data med andre CAD-programmer, såsom CATIA V5, SolidWorks og UGS.

Inventor er et imponerende 3D CAD-program. Det tilbyder nyttige designværktøjer og understøtter konkurrerende CAD-formater. Autodesk Inventor er et godt værktøj til alle, der ønsker at oprette professionelle mekaniske 3D-designs.

Opdateret: 27. december 2017

▶ Primær filudvidelse

.dwg – AutoCAD Drawing Database File

▶ Andre filudvidelser brugt Autodesk Inventor 2018

Understøttede filtyper
.3DM Rhino 3D Model
.ASM Pro/ENGINEER Assembly File
.EASM eDrawings Assembly File
.CATPART CATIA V5 Part File
.CATPRODUCT CATIA V5 Assembly File
.F3D Fusion 3D Design
.IPN Inventor Presentation File
.IGS IGES Drawing File
.IPT Inventor Part File
.IDV Inventor Design View File
.IPJ Inventor Project File
.IAM Inventor Assembly File
.IDW Inventor Drawing
.IDE Inventor iFeature File
.ILOGICVB iLogic VB File
.JT JT Open CAD File
Yderligere relaterede filformater
.IGES IGES File