Software : AVG : AVG AntiVirus

AVG AntiVirus

Udgave
(fra og med 2019-06-12)
Ultimate
Perron
Licens Commercial
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Registrerer og stopper vira og malware
  • Beskytter mod usikre links og filer
  • Konverterer nye trusler til bedre sikkerhed
  • Krypterer og gemmer følsomme filer
  • Permanent sletter filer

AVG AntiVirus er et sikkerhedsprogram, der bruges til at beskytte computere. Det beskytter mod avanceret malware, virus, spyware og andre ondsindede trusler.

AntiVirus tilbyder en række værktøjer til at opdage og stoppe virus, før de inficerer din computer. Softwaren kontrollerer filer, før du åbner dem, links, før du klikker på dem, websteder, før du besøger dem, og vedhæftede filer i e-mails, før du downloader dem. For at hjælpe med at holde sig ajour med nye trusler bruger AVG et fællesskabsbeskyttelsesnetværk til at bruge trusler, der deles af medlemmer af deres fællesskab, for bedre at beskytte alle deres medlemmer.

Softwaren hjælper med at forhindre spionage og datatyveri og giver dig værktøjer, der kan kontrollere, hvem der kan se og bruge dine onlineaktiviteter imod dig. Det advarer dig, når din computer forsøger at få adgang til et ukendt WiFi-netværk, og sletter følsomme oplysninger permanent med File Shredder, når du ønsker dem væk for altid. Softwaren krypterer og gemmer også dine vigtige dokumenter og billeder på en adgangskodebeskyttet virtuel disk for at opnå et ekstra sikkerhedslag.

AntiVirus bruges primært til at beskytte hjemmecomputerbrugere, som vil have gavn af sikkerhedssoftwarens avancerede værktøjer. Softwaren fungerer som en livvagt, da den er et skridt foran din aktivitet, uanset om du surfer på nettet, åbner e-mails eller interagerer på sociale websteder som Facebook og Twitter. AVG AntiVirus er en af de bedre muligheder, der findes for at beskytte din pc.

▶ Primær filudvidelse

.avgdx – AVG Diagnostics File

▶ Andre filudvidelser brugt AVG AntiVirus Ultimate

Understøttede filtyper
.BAV AVG AntiVirus The Bat! Plugin File
Yderligere relaterede filformater