Software : AVG : AVG Internet Security

AVG Internet Security

Udgave
(fra og med 2017-04-06)
Unlimited
Perron
Licens Commercial
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Realtidsscanning for malware
  • Avanceret firewall for at forhindre hackere
  • Browser beskyttelse mod farlige websteder
  • Forældrekontrolpanel til styring af tilgængeligt indhold

AVG Internet Security er et Windows-program, der bruges til at beskytte mod sikkerhedstrusler. Det leveres med en række funktioner til beskyttelse mod mange typer malware, herunder virusser, ransomware, trojanere, spyware og rootkits.

Internet Security scanner din computer i realtid for malware og bruger AI til at opdage malwareeksempler, som endnu ikke er blevet identificeret af AVG ThreatLabs teamet. Softwaren har en avanceret firewall til at holde hackere ude, øjeblikkelig analyse af enhver mistænkelig adfærd fra kørende programmer og en filmakulator til sikker sletning af følsomme filer.

Internet Security beskytter din computer, når du surfer, handler og foretager bankforretninger online. Den hjælper dig med at undgå farlige websteder ved at scanne klikkede links for trusler, blokerer farlige vedhæftede e-mails og spam og scanner for programmer, der måske er downloadet uden din viden. Programmet giver et dashboard til kontrol af tilgængeligt indhold på forskellige enheder, hvilket er nyttigt for forældre. Internet Security indeholder også værktøjet WiFi Guard, der beskytter dig mod ondsindede hotspots, som kan bruges af hackere.

AVG's Internet Security indeholder kunstig intelligens til at identificere trusler i realtid, en avanceret firewall og sikkerhedsfunktioner for forældre. Det er et solidt valg til beskyttelse af hjemme-pc'er.

▶ Primær filudvidelse

.ctf – AVG Update Control File

▶ Andre filudvidelser brugt AVG Internet Security Unlimited

Understøttede filtyper
Yderligere relaterede filformater