Software : BRL-CAD : BRL-CAD

BRL-CAD

Udgave
(fra og med 2015-05-28)
7
Perrons
Licens Open Source
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøtter flere filformater som NASTRAN, IGES og DXF
  • Udarbejdet af mere end 400 biblioteker, værktøjer og værktøjer
  • Giver en integreret script-grænseflade
  • Inkluderer sporoptagelse og fotonekortlægning til realistisk billedsyntese

BRL-CAD er et open source, cross-platform Constructive Solid Geometry (CSG) solidmodelleringssystem. BRL står for Ballistic Research Laboratory, som nu er Army Research Laboratory. Softwarepakken er tilgængelig i kildekode og binær form som gratis open source software (FOSS).

Softwaren understøtter flere filtyper, såsom DXF, IGES, NASTRAN, TANKILL, PDF, VRML og EUCLID. BRL-CAD består af mere end 400 hjælpeprogrammer, biblioteker og værktøjer, der muliggør højtydende ray-tracing til geometrisk og renderingsanalyse og interaktiv geometrieredigering. Det leveres også med en benchmark-suite til analyse af systemets ydeevne, værktøjer til billed- og signalbehandling og en indlejret scriptinggrænseflade.

BRL-CAD anvendes primært af det amerikanske militær, industri og akademiske applikationer til at designe og analysere mekaniske dele, arkitektur og køretøjer. BRL-CAD-softwarepakken har eksisteret siden 1983, hvilket giver en imponerende levetid, og den er stadig nyttig den dag i dag, idet den giver en hurtig og stabil mulighed for solidmodellering.

▶ Primær filudvidelse

.g – BRL-CAD Geometry File

▶ Andre filudvidelser brugt BRL-CAD 7

Understøttede filtyper
.DXF Drawing Exchange Format File
.IGES IGES File
.NAS Nastran Input File
.PIX BRL-CAD Raw Image File
Yderligere relaterede filformater