Software : Craft Edge : Easy Cut Studio

Easy Cut Studio

Udgave
(fra og med 2016-12-05)
4
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Importer SVG, PNG, AI og EPS grafik til et design
  • Opret illustrationer ved at tegne linjer, indsætte figurer og skrive tekst
  • Eksporter dit design som et JPG-, BMP-, PNG-, TIFF- eller GIF-billede
  • Udskriv dit kunstværk som en konturskæring, rhinestone skabelon eller puslespil

Craft Edge Easy Cut Studio er et program, der bruges til at skabe designs til elektroniske skæremaskiner. Det giver dig mulighed for at importere forskellige billedformater og tilføje specielle effekter til dit design og giver dig mange muligheder for at udskrive og skære dit artwork.

Easy Cut Studio understøtter flere billed- og skrifttypeformater. Du kan importere .SVG, .SVGZ, .PNG, .AI, og .EPS-billedfiler sammen med .PDF-, .GSD- og .WPC-filer i dit design. Softwaren indeholder lag til at organisere dine designelementer og har en værktøjslinje med forskellige muligheder for redigering af dit design. Du kan skrive tekst, tegne linjer, flytte knuder i en kontur, anvende gradienter, penselstrøg og indsætte et stort udvalg af former.

Når du er færdig med dit design, kan du eksportere det som en .BMP, .JPG, PNG, .TIFF, eller .GIF eller FCM-fil. Du kan også importere dit design som et SVG-vektorbillede, der er klar til at blive skåret ud. Easy Cut Studio indeholder også en batchkonverter til konvertering af SVG-filer til ScanNCut FCM-filer.

Softwaren understøtter et stort udvalg af elektroniske skæremaskiner, herunder Roland GX/GS, Saga, SilverBullet, USCutter, Craftwell eCraft, Gazelle og Katana. Easy Cut Studio kan skære OpenType- og TrueType-skrifttyper og giver dig mulighed for at udskrive dit design på en række forskellige måder. Du kan udskrive det som et kontursnit, så du kan skære rundt om billedet med en vinylskærer for at lave klistermærker eller decals, konvertere det til en rhinestone-skabelon for at lave brugerdefinerede rhinestone-kunstværker eller bruge det til at generere et puslespil til at samle et design.

Easy Cut Studio er et nyttigt stykke software til at supplere din skæremaskine, uanset om du bruger den derhjemme eller i et professionelt miljø. Programmet giver dig mulighed for at importere grafik i dit design og giver dig en række værktøjer til at redigere dit artwork. Det giver også flere muligheder for at eksportere og skære dit design, når det er færdigt. Hvis du nyder at skabe illustrationer til en elektronisk skæremaskine, er Craft Edge Easy Cut Studio en værdifuld følgesvend.

▶ Primær filudvidelse

.scut4 – Easy Cut Studio Project

▶ Andre filudvidelser brugt Easy Cut Studio 4

Understøttede filtyper
.AI Adobe Illustrator File
.EPS Encapsulated PostScript File
.GSD Graphtec Vector Graphics File
.SVG Scalable Vector Graphics File
Yderligere relaterede filformater