Software : CS Odessa : CS Odessa ConceptDraw MINDMAP

CS Odessa ConceptDraw MINDMAP

Udgave
(fra og med 2015-05-18)
8
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Planlæg projekter, brainstorm, tag noter og administrer møder
  • Importér og eksporter mindkort til Microsoft PowerPoint, Word og Excel-formater
  • Bestil dias, vis din præsentation og vælg specifikke kortdele, der skal præsenteres

CS Odessa ConceptDraw MINDMAP er et Windows- og OS X-værktøj, der bruges til at organisere idéer og data. Du kan købe programmet enkeltvis eller som en del af ConceptDraw OFFICE, som omfatter ConceptDraw PRO og ConceptDraw PROJECT.

ConceptDraw MINDMAP giver dig mulighed for at planlægge projekter, brainstorme idéer, tage noter og administrere møder. Programmet giver dig mulighed for at oprette mindmaps for at illustrere din tankeproces og output dem til en stor mængde dokumentformater. Programmet understøtter en række forskellige kontorformater, såsom Microsoft Word, PowerPoint og Excel.

Du kan oprette præsentationer fra et mindmap-dokument og eksportere til Microsoft PowerPoint. Du kan generere et diasshow og gemme flere præsentationer i ét kort. Programmet indeholder også værktøjet View Navigator til at bestille dias, vælge specifikke kortdele, der skal præsenteres, og få vist din præsentation.

Programmet ConceptDraw MINDMAP bruges hovedsageligt i forretningsmiljøer til at organisere og præsentere idéer og data. Det giver nyttige brainstorming- og kortlægningsværktøjer samt praktiske præsentationsfunktioner. CS Odessa ConceptDraw MINDMAP står dog over for hård konkurrence i kategorien mindmapping, da det ikke tilbyder så mange funktioner eller prismuligheder som ThinkBuzans iMindMap, som er det bedre valg.

▶ Primær filudvidelse

.cdmm – ConceptDraw MINDMAP Document

▶ Andre filudvidelser brugt CS Odessa ConceptDraw MINDMAP 8

Understøttede filtyper
.CDMTZ Compressed ConceptDraw MINDMAP Template
.CDMZ Compressed ConceptDraw MINDMAP Document
.CDMT ConceptDraw MINDMAP Template
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.MMAP MindManager Map File
.OPML Outline Processor Markup Language File
Yderligere relaterede filformater