Software : Dassault Systemes : Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer

Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer

Udgave
(fra og med 2017-06-07)
2017
Perrons
Licens Freeware
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøtter SOLIDWORKS og AutoCAD .DWG og .DXF filer
  • Åbner individuelle visninger og lader dig arrangere dem, men du vil
  • Giver dynamiske visningsfunktioner af 3D-modeller
  • Tillader dig at gemme eDrawings-filer i STL, TIFF, JPEG og BMP

Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer er et gratis værktøj, der bruges til at se, udskrive og gennemgå eDrawings-filer. Desktopversionen er tilgængelig til Windows og OS X, mens mobilversionen af eDrawings kan købes til Android og iOS.

eDrawings Viewer understøtter AutoCAD .DWG og .DXF filer sammen med SolidWorks-filer. Når du har åbnet din fil, kan du åbne de enkelte visninger og arrangere dem som du vil, uanset hvordan visningerne tidligere var arrangeret i den oprindelige tegning. Vieweren giver dynamiske visningsmuligheder af 3D-modeller, når du automatisk roterer gennem hver enkelt tegningsvisning. Programmet er også i stand til at sammenligne den samme placering af en model i forskellige visninger ved at identificere og matche geometri i forskellige tegningsvisninger.

Når du ser konstruktionsanalyseresultater, der er oprettet af SolidWorks Simulation, eller gennemgår output fra SolidWorks Plastics, kan du nemt dele dem med andre via programmet. Når du er færdig med at se tilstande, giver eDrawings Viewer dig mulighed for at gemme eDrawings-filer i formaterne STL, TIFF, JPEG og BMP til hurtig prototypefremstilling og præsentationsformål.

eDrawings Viewer er et nyttigt værktøj, der giver en række forskellige funktioner. Hvis du har brug for en gratis løsning til visning, udskrivning og gennemgang af eDrawings og AutoCAD DWG- og DXF-filer, er Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer et godt valg.

▶ Primær filudvidelse

.sldasm – SolidWorks Assembly File

▶ Andre filudvidelser brugt Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer 2017

Understøttede filtyper
.EPRT eDrawings File
.EASM eDrawings Assembly File
.EDRW SolidWorks eDrawings File
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
.SLDPRT SolidWorks Part File
.SLDDRW SolidWorks Drawing File
Yderligere relaterede filformater