Software : Digia : Digia Qt SDK

Digia Qt SDK

Udgave
(fra og med 2015-09-10)
5
Perrons
Licens Commercial
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Qt Creator for at bruge et komplet, integreret udviklingsmiljø
  • Qt Designer til design af GUI'er
  • Qt Simulator til test af applikationer
  • Qt Assistant til visning af online dokumentation
  • Qt-sprogforsker til oversættelse af Qt, C ++ og Qt Quick-applikationer

Digia Qt SDK er et softwareudviklingskit (SDK), der bruges til at skabe applikationer på tværs af platforme. SDK'et blev udviklet af Nokia, inden det blev opkøbt af Digia, som udvikler softwaren sammen med Qt-projektet.

Qt SDK er designet til C++ og Qt Meta Language (QML) og bruges almindeligvis til at udvikle mobilapplikationer, selv om du også kan bygge desktop- og indlejrede applikationer. Ud over understøttelse af Windows, OS X og Linux indeholder SDK'et også værktøjskæder til udvikling af Android- og iOS-applikationer.

Qt SDK leveres med forskellige hjælpeprogrammer til hver fase af udviklingscyklussen. Hjælpeprogrammet Qt Creator er et IDE, som især er nyttigt for nye Qt-brugere, der gør det muligt for dem at komme hurtigere i gang med at udvikle. Qt Designer er et WYSIWYG værktøj, der bruges til at opbygge og designe GUI'er. QT Simulator bruges til at teste dit program, og Qt Assistant giver dig mulighed for at se onlinedokumentation i Qt-hjælpefilformatet. Endelig bruges Qt Linguist til at oversætte Qt-, C++- og Qt Quick-programmer til lokale sprog.

Qt SDK er et kompetent SDK til udvikling af applikationer til desktop-, embedded- og mobilapplikationer. Selv om det tilbyder nyttige udviklingsværktøjer og understøttelse på tværs af platforme, låser Digia Qt SDK dig fast til det mindre kendte QML-sprog, hvilket gør det til et upraktisk valg til udvikling af dine applikationer.

▶ Primær filudvidelse

.pro – Qt Project File

▶ Andre filudvidelser brugt Digia Qt SDK 5

Understøttede filtyper
.QRC Qt Resource Collection File
.QS Qt Install Script
.QML QT Meta Language File
.QM Qt Compiled Translation Source File
.QPH Qt Phrase Books File
.QSS Qt Style Sheet
.PRI Qt Project Include File
.TS Qt Translation Source File
.UI User Interface File
Yderligere relaterede filformater
.HXX C++ Source Code Header File
.WBXML WAP Binary XML File