Software : DLL-Files : DLL-Files.com Client

DLL-Files.com Client

Udgave
(fra og med 2016-09-19)
2
Perron
Licens Commercial
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Løser DLL-fejl på din computer
  • Find DLL-filer fra sit store arkiv
  • Download og installerer automatisk DLL-filer
  • Tillader tilbagekaldelse af DLL-ændringer
  • Giver en brugervenlig grænseflade

DLL-Files.com Client er et program, der bruges til at rette DLL-fejl i Windows. Når manglende eller beskadigede DLL-filer forårsager, at din computer ikke fungerer korrekt, hjælper DLL-Files.com Client dig med at finde og installere de relevante DLL-filer for at løse problemet.

Klientens brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at søge i det store arkiv i skyen for at erstatte dine manglende eller beskadigede DLL-filer. Den returnerer de mest passende DLL-filer baseret på din forespørgsel og det system, du kører. Resultaterne omfatter DLL-filnavnet og beskrivelsen med et link til at installere filen. Derfra kan du vælge at få klienten til automatisk at installere den på din computer, så du ikke selv skal installere den manuelt.

Grænsefladen giver dig også mulighed for at skifte fra simpel til avanceret visning for at vælge mere avancerede installationsmuligheder for DLL-filen. Hvis du opdager, at du har installeret den forkerte fil, eller der opstår et problem efter installationen, kan du bruge programmets rollback-funktion til at fortryde din handling.

DLL-Files.com Client er et nyttigt værktøj, når du støder på DLL-fejl på din computer. Det tilbyder en ukompliceret oplevelse, hvor du kan søge efter DLL-filer og installere dem med få klik. Softwaren tilbyder også en livstidslicens, der omfatter teknisk support. Hvis du leder efter et fix til din(e) DLL-fejl(e), er DLL-Files.com Client en god løsning.

▶ Primær filudvidelse

.dll – Dynamic Link Library

▶ Andre filudvidelser brugt DLL-Files.com Client 2

Understøttede filtyper
Yderligere relaterede filformater