Software : ES Global : ES File Explorer File Manager for Android

ES File Explorer File Manager for Android

Udgave
(fra og med 2016-01-29)
4
Perron
Licens Freeware
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Sæt med filhåndteringsværktøjer og adgang til filsystemet
  • Opret, slet, klipp, kopier, indsæt og flyt filer
  • Komprimere og dekomprimere ZIP og RAR filer
  • Støtte til flere billed-, lyd- og videoformater

ES File Explorer File Manager er en gratis filhåndteringsprogram til Android. Appen er også tilgængelig som en pro-version til køb med yderligere funktionalitet.

Appen kommer med en række funktioner til at administrere filer på din Android-enhed. Den giver et sæt filhåndteringsværktøjer og adgang til filsystemet og datakataloger. Du kan oprette, slette, klippe, klippe, kopiere, indsætte og flytte filer på samme måde, som du gør det på en computer. Du kan også omdøbe, søge, dele, sende, skjule, bogmærke og oprette genveje til filer.

App'en kommer med understøttelse af ZIP og RAR, så du kan komprimere og dekomprimere .ZIP og .RAR filer samt oprette AES 256 bit krypterede ZIP-filer. ES File Explorer File Manager understøtter også cloud-lagringsplatforme, herunder Dropbox, Google Drive og OneDrive.

ES File Explorer File Manager bruges af Android-brugere til at administrere filer på deres enhed. Du kan udføre en række filoperationer, komprimere og dekomprimere ZIP- og RAR-filer og se flere billed-, lyd- og videoformater. Den er ikke perfekt, da den har nogle fejl, men ES File Explorer File Manager giver stadig nyttige funktioner og er en af de mest populære filhåndteringsapps til Android-enheder.

▶ Primær filudvidelse

.eslock – ES File Explorer File Manager Encrypted File

▶ Andre filudvidelser brugt ES File Explorer File Manager for Android 4

Understøttede filtyper
.ESCOPY ES Explorer Temporary File
.FSTAB File Systems Table File
.JPEG JPEG Image
.PROP Android Build Properties File
Yderligere relaterede filformater