Software : Glare Technologies : Glare Technologies Indigo Renderer

Glare Technologies Indigo Renderer

Udgave
(fra og med 2015-03-12)
3
Perrons
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Realtime redigering og rendering miljø
  • Lys simuleringsværktøjer, der kan skabe spektral, refraktion, refleksion og kaustiske effekter
  • Bump kortlægning til præcis bump skalering af modeller
  • GPU accelereret for hurtig gengivelse uden billed tab

Glare Technologies Indigo Renderer er et cross-platform 3D renderingsprogram, der bruges til at skabe fotorealistiske billeder. Det er tilgængeligt som et selvstændigt program eller et plugin til andre 3D CAD programmer som Blender, Revit, 3DS Max, Maya, Cinema 4D og SketchUp

Indigo Renderer har et realtidsredigerings- og renderingsmiljø, der giver dig mulighed for at justere materialer og få øjeblikkelige resultater. Du kan vælge mellem en række værktøjer, såsom bump mapping, atmosfærisk simulering og aperture diffraction for at skabe dine realistiske billeder. Programmet giver også fysisk nøjagtig kameraoptik til at skabe effekter som dybdeskarphed og bokeh.

Indigo Renderer er GPU accelereret, hvilket giver betydelige hastighedsforøgelser uden billedtab. Hvis du har brug for at rendere endnu hurtigere, giver programmet dig mulighed for at udnytte dit netværk og programmets indbyggede animation og renderkø-understøttelse til at bruge alle computere på dit netværk til at rendere en animation.

Inigo Renderer er et professionelt værktøj til simulering af lysstrømmen for at skabe naturligt udseende billeder. Det har specialiseret sig i at producere lyseffekter som f.eks. brydninger, refleksioner, kaustik og spektrale effekter, så dine billeder kommer til live. Glare Technologies Indigo Renderer er et program af høj kvalitet, der hjælper dig med at skabe billeder, der kan narre selv de skarpeste øjne.

▶ Primær filudvidelse

.igs – Indigo Renderer Scene File

▶ Andre filudvidelser brugt Glare Technologies Indigo Renderer 3

Understøttede filtyper
.IGQ Indigo Queue File
.IGI Indigo Image File
.IGM Indigo Renderer Material File
.PIGM Packaged Indigo Renderer Material File
.PIGS Packaged Indigo Renderer Scene File
Yderligere relaterede filformater