Software : Glare Technologies : Glare Technologies Indigo RT

Glare Technologies Indigo RT

Udgave
(fra og med 2015-04-16)
3
Perrons
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Ændringer i realtidsscene
  • Hybrid GPU accelerationssystem
  • HDR belysning
  • Objekt instans
  • Realistisk kamera og lys

Glare Technologies Indigo RT er et high-end 3D-visualiseringsprogram. Rendereren ligner Indigo Renderer, men tilbyder færre funktioner til en nedsat pris. Det er tilgængeligt til Windows, OS X og Linux.

Programmet gør det muligt at redigere materialeparametre og kameraindstillinger i realtid, hvor du straks kan se ændringerne fra de justeringer, du foretager. Programmet ofrer ikke ydelsen for at give flere muligheder, da Indigo RT bruger et hybrid GPU-accelerationssystem, som gør det hurtigere og får mest muligt ud af den indbyggede GPU-hukommelse ved ikke at lagre hele scenedatasættet på GPU'en. Indigo RT giver en række nyttige værktøjer, f.eks. HDR-belysning, objektinstansering, realistisk kamera og lys og fuldt ud nøjagtig bevægelsesblur.

Indigo RT er et solidt renderingssystem, der bruges af kunstnere, som har brug for at få deres arbejde fotorealistisk gengivet. Det giver ikke så mange funktioner som Indigo Renderer, men det er også tilgængeligt til en brøkdel af prisen. Hvis du kan overleve uden nogle af de ekstra funktioner, såsom ekstra kameraer og materialer, som leveres med Indigo Renderer, så vælg Glare Technologies Indigo RT.

▶ Primær filudvidelse

.igs – Indigo Renderer Scene File

▶ Andre filudvidelser brugt Glare Technologies Indigo RT 3

Understøttede filtyper
.IGM Indigo Renderer Material File
.PIGM Packaged Indigo Renderer Material File
.PIGS Packaged Indigo Renderer Scene File
Yderligere relaterede filformater