Software : Half-Baked : Half-Baked Hot Potatoes

Half-Baked Hot Potatoes

Udgave
(fra og med 2014-11-12)
6
Perrons
Licens Freeware

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret spørgsmålstegnede quizzer, krydsord, jumbled-sentence øvelser og mere
  • Indsæt links, billeder, HTML-tabeller og medieobjekter
  • Del øvelser på internettet, via e-mail eller via udskrivning

Half-Baked Hot Potatoes er en pakke af applikationer, der bruges til at skabe interaktive quizzer. Det blev oprindeligt skabt til køb, men blev frigivet som freeware i 2009 med version 6.3, da den tekniske support ophørte. Det er tilgængeligt til Windows og kan køre på OS X og Linux via Java Virtual Machine.

Softwaren giver dig mulighed for at indsætte billeder, links, HTML tabeller og medieobjekter i dine øvelser for at få mere dynamiske øvelser end blot tekst. Når du er færdig med at oprette din øvelse, giver Hot Potatoes dig mulighed for at eksportere den som en .HTM fil til deling på nettet, som en .ZIP pakke til deling med andre og til udskrivning for at oprette en fysisk kopi af øvelsen.

Hot Potatoes er nyttig for alle typer brugere, især lærere, der ønsker at oprette interaktive øvelser gratis. Softwaren giver dig mulighed for at oprette krydsord, matchende øvelser, udfyld-spørgsmål, quizzer med flere svar og meget mere. Og selv om det ikke længere har teknisk support, er det simpelt nok at bruge, hvilket gør Half-Baked Hot Potatoes til et fornuftigt alternativ til at skabe interaktive øvelser.

▶ Primær filudvidelse

.jqz – JQuiz File

▶ Andre filudvidelser brugt Half-Baked Hot Potatoes 6

Understøttede filtyper
.JMX JMix File
.JMS Masher Project
.JCL JCloze File
.JCW JCross File
.JMT JMatch File
Yderligere relaterede filformater
.HTM Hypertext Markup Language File