Software : H&R Block : H&R Block At Home

H&R Block At Home

Udgave
(fra og med 2014-05-20)
2012
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • "Gør det selv" model
  • Stig-for-trin vejledning til forberedelse af selvangivelse
  • Indbygget ekspertise, der søger efter den maksimale refusion
  • Opdateret årligt for overholdelse af skattekode
  • Data importerer forskellige finansielle softwareprogrammer

H&R Block At Home er et program til skatteforberedelse, der bruges til at udfylde og indsende USA's føderale og statslige selvangivelser. Det indeholder trinvise instruktioner, der guider brugerne gennem processen med selvangivelsen. Når en selvangivelse er færdig, kan brugerne udskrive og sende deres skatteblanketter med posten eller indsende selvangivelsen elektronisk online. H&R Block udgiver en ny udgave af At Home hvert år for at overholde skattelovgivningen for den aktuelle skattesæson. Derfor er software, der er installeret for et skatteår, ikke gyldigt til udfyldelse af selvangivelser for et efterfølgende skatteår.

At Home reklamerer med en "Gør-det-selv"-model, så almindelige brugere kan udfylde selvangivelser uden at have brug for professionel skattehjælp. Ved at foretage fejlkontrol og skattevalidering giver At Home sikkerhed for, at selvangivelserne er i overensstemmelse med skattereglerne. Den udnytter også den indbyggede ekspertise til at søge efter den maksimale tilbagebetaling. H&R Block tilbyder flere At Home-versioner, der er skræddersyet til de forskellige brugergruppers behov, herunder private brugere, boligejere og investorer, selvstændige og ejere af udlejningsejendomme. Hver version tilføjer gradvist nye funktioner for at imødekomme de voksende behov hos hver brugergruppe. At Home indeholder også funktionen Smart Import, som giver brugerne mulighed for at importere skatteoplysninger fra tidligere versioner af At Home eller fra TurboTax, Quicken, Microsoft Money eller enhver anden finansiel softwarepakke, der eksporterer til .TXF (Tax Exchange Format) filer. Når disse filer importeres, indtaster At Home automatisk data i brugerens skatteblanketter med de leverede oplysninger.

At Home-brugergrænsefladen indeholder et trin for trin-spørgeskema, der fører brugerne gennem selvangivelsesprocessen. Grænsefladen er struktureret af flere faner, der hjælper med at forberede forskellige typer skatteformularer. Under udfyldelsen af en selvangivelse kan hvert afsnit midlertidigt efterlades ufuldstændigt, og brugerne kan fortsætte, hvor de slap på et senere tidspunkt. Grænsefladen indeholder hjælpeværktøjer og status for aktuelle føderale og statslige refusioner, som opdateres i realtid, mens brugerne udfylder selvangivelsesformularerne. Når alle formularer er udfyldt, validerer At Home selvangivelsen og indsender eventuelle fundne fejl. Når brugerne har rettet fejlene, kan de vælge fanen File (fil) for at indsende deres selvangivelsesdokumenter elektronisk eller udskrive dem.

At Home-brugere består af forskellige føderale og statslige skatteydere, der indsender skatter for personlig indkomst, selvstændig virksomhed, investeringer og udlejningsejendomme. Disse skatteydere drager fordel af "Gør-det-selv"-modellen, som kan spare penge i stedet for at hyre professionelle til at udfylde selvangivelser. At Home er en god mulighed for brugere, der ønsker at udfylde og indsende deres skatter på føderalt og statsligt niveau i USA.

▶ Primær filudvidelse

.t12 – At Home 2012 Tax Return

▶ Andre filudvidelser brugt H&R Block At Home 2012

Understøttede filtyper
.T04 TaxCut 2004 File
.T02 TaxCut 2002 File
.T03 TaxCut 2003 File
.T11 At Home 2011 Tax Return
.T09 At Home 2009 Tax Return
.T08 TaxCut 2008 Tax Return
.T07 TaxCut 2007 Tax Return
.T10 At Home 2010 Tax Return
.T06 TaxCut 2006 Tax Return
.T05 TaxCut 2005 Tax Return
Yderligere relaterede filformater