Software : IMSI : IMSI DesignCAD

IMSI DesignCAD

Udgave
(fra og med 2018-10-17)
2018
Perron
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • 2D tegne- og dimensioneringsværktøjer
  • Støtte til mange branchefilformater, herunder DWG og DXF
  • Smarte menuer og lagkontrol

IMSI DesignCAD er et CAD program, der bruges til at tegne 2D designs. Programmet leveres med en række værktøjer til at skabe arkitekttegninger, tekniske layouts, mekaniske dele, landskabsdesigns og andre CAD-relaterede elementer.

DesignCAD understøtter DCD- og DC-tegningsfiler sammen med DWG-, DXF-, WMF-, HPGL-, XYZ-, JPG-, JPG-, BMP-, TIF-, TGA-, PNG-, GIF- og PCX-filer. Du kan også eksportere dine tegninger til flere forskellige filformater, herunder DWG, DXF, RIB, WPG, WMF, HPGL, PDF og SKP. DesignCAD indeholder hundredvis af værktøjer til at tegne og redigere dit design. Du kan tegne linjer, buer, cirkler og planer, indstille dimensionsvinkler og koordinater og manipulere tekst.

Ud over de mange værktøjer har DesignCAD lag, der kan slås til og fra, så du kan se specifikke elementer af din tegning. Du kan også låse disse lag, så du ikke udfører utilsigtede redigeringer på dem. Smarte menuer er en anden nyttig funktion i DesignCAD, som giver dig mulighed for at reducere menuerne på din skærm og tilføje de værktøjer, du arbejder mest med.

DesignCAD bruges i forskellige erhverv, herunder arkitekter, ingeniører, entreprenører, illustratorer samt lærere, studerende og hobbyfolk. Programmet leveres med en stor mængde tegne- og redigeringsværktøjer, laghåndteringsfunktionalitet og geometriske konstruktionsmuligheder. Det er ikke så brugervenligt, som det er annonceret, men hvis du har et stramt budget og er villig til at lære IMSI DesignCAD er et godt valg til at skabe arkitekttegninger og tekniske layouts.

▶ Primær filudvidelse

.dcd – DesignCAD Drawing

▶ Andre filudvidelser brugt IMSI DesignCAD 2018

Understøttede filtyper
.BMP Bitmap Image File
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
.DC DesignCAD Design File
Yderligere relaterede filformater