Software : IMSI : IMSI DesignCAD

IMSI DesignCAD

Udgave
(fra og med 2018-10-17)
2018
Perron
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • 2D tegne- og dimensioneringsværktøjer
  • Støtte til mange branchefilformater, herunder DWG og DXF
  • Smarte menuer og lagkontrol

IMSI DesignCAD er et CAD-program, der bruges til udarbejdelse af 2D-design. Applikationen leveres med en række værktøjer til at skabe arkitektoniske tegninger, tekniske layouter, mekaniske dele, landskabspleje design og andre CAD-relaterede elementer. DesignCAD understøtter DCD og DC tegning filer sammen med DWG, DXF, WMF , HPGL, XYZ, JPG, BMP, TIF, TGA, PNG, GIF og PCX filer. Du kan også eksportere dine designs til flere forskellige filformater, herunder DWG, DXF, RIB, WPG, WMF, HPGL, PDF og SKP. DesignCAD tilbyder hundredvis af værktøjer til at tegne og redigere dit design. Du kan tegne linjer, buer, cirkler og planer, indstille dimensionsvinkler og koordinater og manipulere tekst.

Ud over sine mange værktøjer har DesignCAD lag, som kan tændes og slukkes for at give dig mulighed for se specifikke elementer i din tegning. Du kan også låse disse lag, så du ikke udfører uønskede redigeringer på dem. Smart menuer er en anden nyttig funktion, der leveres af DesignCAD, som giver dig mulighed for at reducere menuen på din skærm og tilføje de værktøjer, du arbejder mest.

DesignCAD bruges i forskellige erhverv, herunder arkitekter, ingeniører, entreprenører, illustratorer, såvel som lærere, studerende og hobbyfolk. Applikationen leveres med en lang række tegnings- og redigeringsværktøjer, lagstyringsfunktionalitet og geometriske konstruktionsmuligheder. Det er ikke så nemt at bruge som det er annonceret, men hvis du er på et stramt budget og villig til at lære, er IMSI DesignCAD en god mulighed for at skabe arkitektoniske tegninger og tekniske layout.

Opdateret: 17. oktober 2018

▶ Primær filudvidelse

.dcd – DesignCAD Drawing

▶ Andre filudvidelser brugt IMSI DesignCAD 2018

Understøttede filtyper
.BMP Bitmap Image File
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
.DC DesignCAD Design File
Yderligere relaterede filformater