Software : IncrediBots : IncrediBots

IncrediBots

Udgave
(fra og med 2015-04-27)
3
Perrons
Licens Freeware
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Byg og simuler robotter
  • Opret verdener og del dem med andre brugere
  • Lær spillet gennem nyttige vejledninger
  • Optag replays af din gameplay

IncrediBots er et fysikbaseret simulationsspil, der kan spilles i en webbrowser. Spillet blev oprindeligt udgivet den 31. oktober 2008 og er nu på version 3, som er en offentlig betastade.

Spillet har en sandkasse-spiltilstand, hvor du kan bygge robotter, såsom biler, tanks og rumskibe, ved at forbinde figurer og led. Når du er færdig med din robot, kan du simulere og styre din robot med brugerindstillede ledaktiveringsnøgler. Spillet giver dig også mulighed for at skabe brugerdefinerede verdener, kaldet udfordringer, som kan spilles af andre IncrediBots-spillere. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan du spiller spillet, indeholder IncrediBots tutorials til vejledning.

Spillet giver en sjov mulighed for at skabe og simulere fysikbaserede robotter og verdener. Det er rettet mod et yngre publikum, men kan også spilles af ældre spillere. Spillet giver et aktivt fællesskab med forskellige brugerrangeringer og jobs, der gør oplevelsen sjovere. IncrediBots er en sjov fysiksimulator, der giver dig mulighed for at skabe dine egne robotter og verdener.

▶ Primær filudvidelse

.ib3 – IncrediBots 3 Saved Challenge File

▶ Andre filudvidelser brugt IncrediBots 3

Understøttede filtyper
.IBCH IncrediBots Challenge File
.IB2 IncrediBots 2 Saved Challenge File
.IBRO IncrediBots Robot File
.IBRE IncrediBots Replay File
Yderligere relaterede filformater