Software : Infraware : Infraware Polaris Office for Android

Infraware Polaris Office for Android

Udgave
(fra og med 2016-07-18)
7
Perron
Licens Freeware

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøtter populære kontorformater som DOCX, PPTX og XLSX
  • Giver muligheden for visning og notering af PDF-filer
  • Giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige former, diagrammer og dias animationer
  • Gør det muligt at dele filer via link, e-mail, sociale websteder og cloud services
  • Krypter dine data og dokumenter

Infraware Polaris Office er en Android-app, der bruges til at arbejde med populære kontorformater. Du kan se, redigere, arkivere og dele Office XML-, TXT- og PDF-formater.

Polaris Office understøtter de populære DOC/DOCX-, XLS/XLSX-, PPT/PPTX-, TXT- og PDF-filer. Appen giver dig mulighed for at oprette noter i PDF-filer og konvertere dokumenter til PDF-formatet. Polaris Office har også funktioner til redigering af dias, så du kan oprette dem fra bunden eller arbejde ud fra skabeloner og anvende en række dias-effekter, diagrammer og figurer.

Polaris Office har sikkerhedsfunktioner som f.eks. dokumentkryptering og en adgangskode efter eget valg. Appen leveres med praktiske delingsfunktioner, så du kan dele filer via et link, som automatisk opdateres for at afspejle eventuelle ændringer i dokumentet. Du kan også dele et dokument via e-mail, Twitter, Facebook eller cloud-tjenester som OneDrive, Google Drive og Dropbox.

Polaris Office er en populær app til visning og redigering af rapporter, diasshows og finansielle regneark i Office XML-, TXT- og PDF-formater. Appen giver dig også mulighed for nemt at dele filerne med andre. En ulempe ved appen er, at du skal tilmelde dig med en e-mail-adresse og være forbundet til internettet for at bruge den. Grundversionen af Infraware Polaris Office er dog stadig gratis og tilbyder nyttige værktøjer til Android-brugere.

▶ Andre filudvidelser brugt Infraware Polaris Office for Android 7

Understøttede filtyper
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.DOC Microsoft Word Document
Yderligere relaterede filformater