Software : Interplay : Interplay Descent 2

Interplay Descent 2

Udgave
(fra og med 2014-12-01)
N/A
Perrons
Licens Commercial
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Kæmp gennem 24 niveauer af singleplayers gameplay
  • Bekæmp dine venner i multiplayer mode
  • Flyt i alle retninger med seks grader bevægelsesfrihed
  • Find forskellige power-ups, værktøjer og våben til at hjælpe din mission

Descent 2 er et first-person shooter-spil, der blev udgivet i 1996 til MS-DOS, Mac OS og Acorn Archimedes-platformen. Det blev også udgivet i 1997 til Sony Playstation. Selv om spillet og dets prequel oprindeligt blev udgivet til ældre computersystemer, er de nu begge tilgængelige fra Steam til computere med Windows XP eller nyere.

Som i det oprindelige Descent skal du i spillet tage kontrol over et rumskib i det ydre rum. Du skal udforske forskellige baner og besejre fjender med mange forskellige våben, samle power-ups og finde nye våben undervejs. Fordi du befinder dig i et rumskib, kan du rejse i alle 3D-retninger og opleve gameplay uden tyngdekraft.

Descent 2 har også mange forskellige multiplayertilstande, hvor du kan afprøve dine evner mod andre spillere. Hvis du kan lide free-for-alls, kan du spille Anarchy mode, hvor du forsøger at dræbe så mange andre spillere som muligt. Du kan også slå dig sammen med venner i teamwork-tilstande som Capture the Flag.

Hvis du er fan af old school first-person shooter-spil, især hvis du kan lide det første Descent-spil, er Descent 2 et actionfyldt nostalgisk eventyr, der er lige noget for dig. Du kan prøve at spille en original kopi af spillet med et gammelt computersystem eller en emulator, eller du kan tjekke Steam-versionen, der kører på Windows.

▶ Primær filudvidelse

.hog – Descent Mission File

▶ Andre filudvidelser brugt Interplay Descent 2 N/A

Understøttede filtyper
.256 Descent 2 Color Palette File
.HXM Descent 2 Resource Modification
.HAM Descent 2 Resource File
.POG Descent 2 Texture Modification
.SOW Descent ARJ Archive
Yderligere relaterede filformater