Software : MakeMusic : MakeMusic SmartMusic

MakeMusic SmartMusic

Udgave
(fra og med 2014-06-11)
2014
Perrons
Licens Commercial
Kategori Educational

Software Review

Hovedfunktioner

  • Få feedback om din ydeevne
  • Vælg blandt tusindvis af musikstykker
  • Juster tempoet for at ændre vanskeligheden
  • Optag dine sessioner og gem dem som mp3-filer

MakeMusic SmartMusic er et program, der bruges til at undervise eleverne i musik på en interaktiv måde. Det bruger forskellige input hardware til at overvåge kvaliteten af en musikers præstation. Programmet er tilgængeligt via et årsabonnement med forskellige muligheder for studerende, undervisere og institutioner.

SmartMusic er et fantastisk program til undervisning og indlæring af et musikinstrument. Når en elev udfører en sang, giver computeren dem feedback, der viser de korrekte og forkerte rytmer og tonehøjder på computeren. Den lader dem også her deres del sammen med en professionel baggrundsoptræden, der giver dem mulighed for at høre, hvor godt de klarer sig.

SmartMusic indeholder også funktioner, der hjælper eleverne med at lære i deres eget tempo. Under øvelser kan de justere musikkens tempo for at gøre det mindre svært. Det giver også mulighed for looping af specifikke dele af en sang, så eleverne kan øve de sektioner, som de har sværest ved.

Hvis du er musiklærer og leder efter et værktøj, der kan hjælpe dine elever med at få succes med deres musikinstrument, skal du ikke lede længere end til SmartMusic. Det er et kraftfuldt værktøj, der hjælper undervisere med at maksimere deres elevers musikalske potentiale.

▶ Primær filudvidelse

.smx – SmartMusic XML File

▶ Andre filudvidelser brugt MakeMusic SmartMusic 2014

Understøttede filtyper
.CLP Finale Clip File
Yderligere relaterede filformater
.BAK Finale Backup File
.BAKX Finale Backup File
.ASVX Finale Auto-save File
.ASV Finale Auto-save File