Software : MakerBot Industries : MakerBot Desktop

MakerBot Desktop

Udgave
(fra og med 2016-01-21)
3
Perrons
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Importer 3D-modelfiler til et cloud-aktiveret bibliotek
  • Omdøb, rediger og tilføj udskrivningsinstruktioner
  • Overvåg udskrifter gennem et indbygget kamera
  • Opret forbindelse til en MakerBot Replicator 3D-printer via Wi-Fi, Ethernet eller USB

MakerBot Desktop er et program, der bruges til at administrere og dele 3D-udskrifter. Det er tilgængeligt til Windows- og OS X-platforme.

Programmet giver dig mulighed for at importere .STL, .OBJ og .THING 3D-modelfiler til et cloud-aktiveret bibliotek. I biblioteket kan du omdøbe, redigere og tilføje instruktioner til personlige filer, layouts og samlinger. Du kan også få vist eksempler på 3D-udskrifter. MakerBot Desktop kan oprette forbindelse til MakerBot Replicator 3D-printeren via Wi-Fi, Ethernet eller USB.

MakerBot Desktop indeholder værktøjer til at overvåge og styre dine prints. Det giver dig hurtig adgang til kommandoer som f.eks. suspendere, skifte filament eller annullere. Du kan overvåge dine prints via et indbygget kamera og tage billeder af dine prints og uploade dem direkte til Thingiverse, et online 3D-designfællesskab.

MakerBot Desktop er et fantastisk værktøj til at administrere dine 3D-udskrifter. Det giver dig mulighed for at overvåge, styre og dele dine prints direkte fra programmet. Du kan også købe originalt og samlerobjekt digitalt indhold fra MakerBots digitale butik. MakerBot Desktop er et brugervenligt program fyldt med funktioner, der hjælper dig med at udskrive dit 3D-indhold.

▶ Andre filudvidelser brugt MakerBot Desktop 3

Understøttede filtyper
.OBJ Wavefront 3D Object File
.THING MakerBot Thing File
.S3G MakerBot 3D Print File
Yderligere relaterede filformater