Software : Malwarebytes : Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware

Udgave
(fra og med 2018-05-09)
Premium
Perron
Licens Commercial
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Renser inficerede computere
  • Forhindrer fremtidige malware infektioner
  • Blokerer ondsindede websteder
  • Scanner aktive trusler uden at bremse computeren

Malwarebytes Anti-Malware er en sikkerhedssoftware til Windows, der er specialiseret i at blokere malware. Det renser inficerede computere, forhindrer fremtidige infektioner og blokerer farlige websteder. Det blev slået sammen med Premium-versionen af Malwarebytes og er ikke længere tilgængeligt som et separat sikkerhedsprogram.

Anti-Malware fjerner forskellige typer malware, herunder spyware og adware, fra inficerede computere og forhindrer fremtidige infektioner. Det blokerer pop-ups og browseromdirigeringer og scanner din computer uden at gøre den langsommere, idet det giver en Hyper Scan-tilstand til hurtigere analyse, der kun er rettet mod aktive trusler. Anti-Malware leveres også med defensiv kamæleon-teknologi til at skjule sig for malware, der forsøger at afslutte eller ændre sikkerhedsprogrammet.

Anti-Malware er et af de sikkerhedsprogrammer, der er nemmere at bruge til at beskytte din pc, men det giver ikke nær så mange sikkerhedsfunktioner som andre sikkerhedsprogrammer, f.eks. Bitdefender Antivirus Plus eller Kaspersky Anti-Virus. Anti-Malware blev dog slået sammen med Anti-Exploit i premium-versionen af Malwarebytes, hvilket gør den til en mere komplet sikkerhedsløsning.

Malwarebytes Anti-Malware har ingen understøttede filtyper.

▶ Andre filudvidelser brugt Malwarebytes Anti-Malware Premium

Understøttede filtyper
Yderligere relaterede filformater