Software : Microsoft : Microsoft Word for Android

Microsoft Word for Android

Udgave
(fra og med 2015-11-03)
1
Perron
Licens Freeware

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøttelse af DOCX- og DOC-formater
  • Indsæt tekst, billeder, tabeller, diagrammer, ligninger og mere
  • Vælg mellem forskellige dokumentskabeloner
  • Få adgang til og del dokumenter via OneDrive, Google Drev og Dropbox

Microsoft Word til Android er en app, der bruges til at oprette og redigere Word-dokumenter. Den er designet som et supplement til Word desktopversionen til Android-telefoner og -tablets.

Det tekstbehandlingsprogram understøtter branchestandardformaterne DOCX og DOC. Grænsefladen ligner skrivebordsversionen og giver dig mange af de samme formateringsmuligheder som skrivebordsversionen, hvilket sikrer, at dit dokument vil se ens ud, uanset hvilken enhed du bruger til at redigere. Appen giver dig mulighed for at indsætte tekst, billeder, tabeller, figurer, ligninger og diagrammer i dit dokument. Du kan også vælge mellem en række skabeloner, så du kan spare tid, når du arbejder på farten.

Word til Android giver dig mulighed for at få adgang til og dele dine dokumenter via e-mail, OneDrive, Google Drive, SharePoint og Dropbox. Hvis du bliver træt af at arbejde på et dokument på din Android-enhed, kan du fortsætte arbejdet på din computer, da alle redigeringer af dit dokument afspejles på tværs af alle dine enheder via OneDrive-synkronisering.

Word for Android bruges primært af Word-brugere, der har et Office 365-abonnement, som er påkrævet for at oprette og redigere dokumenter. Du kan stadig se dokumenter uden et abonnement, men en stor del af funktionaliteten er tilbageholdt. Så længe du har et Office 365-abonnement, er Microsoft Word til Android et must-have til redigering af Word-dokumenter på farten.

▶ Primær filudvidelse

.docx – Microsoft Word Open XML Document

▶ Andre filudvidelser brugt Microsoft Word for Android 1

Understøttede filtyper
.DOC Microsoft Word Document
Yderligere relaterede filformater