Software : Mobile Atlas Creator : Mobile Atlas Creator

Mobile Atlas Creator

Udgave
(fra og med 2015-05-07)
1
Perrons
Licens Open Source
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret offline atlaser til forskellige mobile applikationer og GPS håndholdte enheder
  • Lav atlaser, der består af flere lag og opløsninger
  • Download korttegler fra online-kort eller opret brugerdefinerede kortfliser

Mobile Atlas Creator er et open source-program, der bruges til at oprette offline atlaser til GPS-håndholdte enheder og mobile applikationer. Det var tidligere kendt som TrekBuddy Atlas Creator og er tilgængelig under GNU General Public License (GPL).

Mobile Atlas Creator giver dig mulighed for at oprette atlaser til en række forskellige mobile applikationer, f.eks. TrekBuddy, AlpineQuest, NaviComputer, PathAway, Google Earth, AndNav og Galileo Offline Maps. Du kan også oprette atlas til forskellige GPS-formater, som f.eks. Garmin Custom Map .KMZ og Magellan .RMP formater. Programmet gør det muligt at lave atlaser, der består af flere lag og opløsninger, samt sammenlægge forskellige lag ved hjælp af træk og slip-funktionalitet.

Mobile Atlas Creator giver dig mulighed for at downloade kortfliser fra et stort antal online kort, som OpenStreetMap, OpenSeaMap og USGS National Maps. Du kan også oprette brugerdefinerede kortfliser i .JPG og .PNG formater.

Mobile Atlas Creator er et pålideligt program, der leveres med flere funktioner. Det giver nyttige kortværktøjer samt integration med andre kortkilder. Mobile Atlas Creator er et godt valg til at oprette brugerdefinerede kortfliser til mobile applikationer og GPS-håndholdte enheder.

Opdateret: 7. maj 2015

▶ Primær filudvidelse

.aqm – AlpineQuest Map File

▶ Andre filudvidelser brugt Mobile Atlas Creator 1

Understøttede filtyper
.KMZ Google Earth Placemark File
.MGM MGMaps File
.NMAP NaviComputer Map File
Yderligere relaterede filformater