Software : Native Instruments : Native Instruments Kontakt

Native Instruments Kontakt

Udgave
(fra og med 2014-12-01)
5
Perrons
Licens Commercial
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Rediger, loop og skive lyde
  • Pitch skift i realtid
  • Tidstræk lyder med Time Machine Pro-algoritmen
  • Vælg fra Kontaktens bibliotek med mere end 1.000 instrumenter
  • Interagere med Native Instruments 'forskellige brugergrupper

Native Instruments Kontakt er et professionelt program til sampling af lydsamples. Det er tilgængeligt som et selvstændigt produkt, men er også en del af Native Instruments' Komplete-suite.

Kontakt indeholder avancerede værktøjer, der giver dig mulighed for at redigere, loope og slice lyde og pitch shift i realtid. Du kan tidsudstrække lyde med Kontakts Time Machine Pro-algoritme, omforme perkussive lyde med Transient Master-effekten og vælge mellem 37 filtre af høj kvalitet, som du kan anvende på din lyd. Kontakt tilbyder et 16-kanals bussystem, som giver dig routing-muligheder med integrerede insert- og send-effekter, mens dens MIDI-filafspiller lader dig skabe instrumenter, der kan spille loops, grooves og mønstre i stedet for blot enkelte noter.

Kontakt's mest imponerende funktion er dens store og forskelligartede bibliotek, da den leveres med mere end 1.000 forskellige instrumenter, der alle er professionelt indspillet og bearbejdet. Instrumentsamlinger omfatter synth, orkester, kor, band, vintage og urban beats. Du kan også udvide biblioteket ved at købe og installere "Powered by KONTAKT"-instrumenter eller tredjepartsinstrumenter fra andre professionelle lyddesignfirmaer og instrumentproducenter.

Kontakt er en professionel sampler, der bruges i musik- og filmindustrien. Det giver avancerede redigeringsværktøjer, en række filtre af høj kvalitet og et enormt bibliotek af instrumenter. Native Instruments Kontakt er en fremragende sampler, da den vil hjælpe dig med at redigere og kontrollere præcis den lyd, du ønsker at skabe.

▶ Primær filudvidelse

.nkb – Kontakt Audio Bank

▶ Andre filudvidelser brugt Native Instruments Kontakt 5

Understøttede filtyper
.NKX Kontakt Monolith Container File
.NKI KONTAKT Instrument File
.NKM Kontakt Multi Instrument File
.NKS Kontakt Monolith Container
.NKP Kontakt Presets File
.NKC Kontakt Library Data File
Yderligere relaterede filformater
.AIFF Audio Interchange File Format
.MIDI MIDI File
.NCW Native Compressed Wave File
.SF2 SoundFont 2 Sound Bank