Software : Nuance : Nuance PaperPort

Nuance PaperPort

Udgave
(fra og med 2014-04-08)
14
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Konverter papirbaserede dokumenter til søgbare PDF-filer
  • Gem sikkert dokumenter i skyen med PaperPort Anywhere
  • Optisk tegnegenkendelse (OCR) teknologi
  • Dokumentorganisation og søgemuligheder
  • Scanner Enhancement Technology (SET)
  • Gem scannerprofiler

Nuance PaperPort er et dokumenthåndteringsprogram til Windows, der bruges til at scanne, organisere og søge i dokumenter. PaperPort giver brugerne mulighed for at fjerne papir og gemme vigtige dokumenter i elektronisk format. Softwaren omfatter nu PaperPort Anywhere, en cloud-tjeneste til sikker opbevaring af dokumenter over internettet.

PaperPort kan oprette søgbare .PDF-dokumenter fra papirkopier. Ved hjælp af Nuances proprietære teknologi til optisk tegngenkendelse (OCR) kan PaperPort importere et scannet billede, genkende teksten intelligent og generere et nyt dokument med den resulterende tekst. Dette giver brugerne mulighed for at importere og søge i digitale kopier af papirdokumenter, f.eks. breve, skoleopgaver, skatteformularer, juridiske dokumenter, kvitteringer og regninger. PaperPort omfatter PaperPort Anywhere, en cloud-tjeneste til sikker opbevaring af scannede dokumenter via internettet. Tjenesten er direkte integreret med PaperPort og giver brugerne mulighed for at se deres dokumenter hvor som helst. PaperPort omfatter også understøttelse af iPhone, iPad og Android til visning af dokumenter i skyen.

PaperPort-arbejdsområdet tilbyder flere perspektiver, herunder en navigationsfunktion til visning af forhåndsvisning og gennemsyn af dokumenter. Scanningsperspektivet giver brugerne mulighed for at justere scanningsindstillingerne og oprette dokumentbilleder, som gemmes som .MAX-filer. Softwaren understøtter mange typer scannere, f.eks. alt-i-en-printere, mobilscannere og skrivebordsscannere. PaperPort giver brugerne mulighed for at gemme profilindstillinger for hver enkelt scanner, hvilket er med til at sikre konsistens mellem scanninger. Brugerne kan også gemme indstillinger for Scanner Enhancement Technology (SET), som hjælper med at rette, beskære, rotere og forbedre dokumenter for at opnå optimal kvalitet.

Nuance PaperPort hjælper brugere på hjemmekontorer og små virksomheder med at konsolidere og organisere deres papirdokumenter. Den hjælper brugerne med at reducere papirbunker, sænke omkostningerne og finde vigtige oplysninger hurtigere. Selv om der er en række forskellige veje, som en bruger kan vælge for at blive papirløs, gør Nuance PaperPort det til en smidigere proces.

▶ Primær filudvidelse

.max – PaperPort Scanned Document

▶ Andre filudvidelser brugt Nuance PaperPort 14

Understøttede filtyper
.BMP Bitmap Image File
.GIF Graphical Interchange Format File
.JPG JPEG Image
.MAX OmniPage Scanned Document
.TIF Tagged Image File
Yderligere relaterede filformater
.DCX Zsoft Multi-Page Paintbrush File
.HTM Hypertext Markup Language File
.HTML Hypertext Markup Language File
.JPEG JPEG Image
.JPE JPEG Image
.PTN PaperPort Thumbnail File
.TIFF Tagged Image File Format