Software : Outwit Technologies : Outwit Hub

Outwit Hub

Udgave
(fra og med 2015-07-23)
4
Perrons
Licens Commercial
Kategori Internet

Software Review

Hovedfunktioner

  • Se de links, dokumenter, billeder og kontakter, der findes på en webside
  • Eksporter emailadresser, RSS-feeds, links og datatabeller til HTML, SQL og CSV-formater
  • Organiser data i tabeller og lister
  • Konfigurer automatiske funktioner for at spare tid

Outwit Hub er et program, der bruges til at udforske internettet og udtrække og organisere data fra online kilder. Det er tilgængeligt som et selvstændigt program og som et tilføjelsesprogram til Mozilla Firefox-webbrowseren.

Outwit Hub indeholder funktioner til at udforske internettet og indsamle data. Du kan indtaste URL-adressen for et hvilket som helst websted, og Outwit Hub viser siden i programvinduet sammen med sidens specifikationer, f.eks. antallet af links på siden og indlæsningstiden. Programmet har en venstre sidebar, hvor du kan se hvert enkelt link, billede, dokument og andre data, der vises på siden. Du kan endda udtrække links, datatabeller, RSS-nyheder, e-mail-adresser og meget mere fra siden og gemme dataene i CSV-, Excel-, SQL- og HTML-formater. Du kan også udtrække billeder og gemme dem på din computer.

Outwit Hub giver automatiseret funktionalitet, der kan hjælpe dig med at spare tid. Du kan angive, hvordan ustrukturerede data skal udtrækkes fra en side, definere job og opsætte makroer.

Outwit Hub er primært designet til brugere, der ønsker at indsamle data fra internettet uden kendskab til programmering. Den er ligetil og nem at bruge, men den mangler avancerede scraping-funktioner, som nogle ekspertbrugere måske leder efter. Men det bør ikke afholde dig fra at prøve Outwit Hub, for den giver stadig værdifuld funktionalitet til en lav pris, uanset om du bruger den som et selvstændigt program eller som et tillægsprogram til Firefox.

▶ Primær filudvidelse

.owm – OutWit XML Mashup File

▶ Andre filudvidelser brugt Outwit Hub 4

Understøttede filtyper
.OWC OutWit Catch Database
.OWG OutWit Gear Database
.OWX OutWit Hub Automator File
Yderligere relaterede filformater