Software : Rosetta Stone : Rosetta Stone Language Learning

Rosetta Stone Language Learning

Udgave
(fra og med 2016-07-18)
5
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Giver kurser til en lang række sprog som engelsk, kinesisk, spansk, fransk, japansk, græsk og hebraisk
  • Underviser gennem forskellige aktiviteter, herunder udfyldning af blanket, matchning og taleopmåling
  • Tilgængelig som et toårigt abonnement på internettet eller desktop download eller cd-rom

Rosetta Stone Language Learning er en software, der hjælper brugerne med at tale, læse og skrive et sprog mere effektivt. Det kombinerer interaktive ord og billeder med feedback i realtid for at give enkeltpersoner, undervisere og virksomheder en medrivende oplevelse.

Rosetta Stone leveres med flere værktøjer, der hjælper dig med at få bedre styr på et sprog gennem tale, læsning og skrivning. Softwaren understøtter mange sprog, herunder engelsk, kinesisk, spansk, fransk, japansk, græsk, hebraisk, italiensk, russisk, koreansk, latin, svensk, spansk, spansk og tysk. Hvert sprogkursus består af 3 til 5 niveauer med centrale lektioner, der fokuserer på udtale, skrivning, ordforråd, grammatik, lytning, læsning og tale.

Programmet bruger primært en kombination af ord og billeder for at hjælpe dig med at huske betydninger og associationer. Den introducerer sætningsstrukturer gradvist, så du kan vænne dig til sproget i stedet for at kaste for meget på dig for tidligt. Nogle af de øvelser, som appen udfordrer dig med, er bl.a. udfyld det tomme felt, matchning og gentagelse af tale. Denne tilgang er effektiv til at hjælpe dig med at skelne mellem ord og deres betydninger, men softwaren giver ikke mange forklaringer på sprogets nuancer eller grammatiske regler. Denne mangel resulterer i, at eleven bliver bedre til at genkende og forstå ord og sætninger, men giver ikke megen hjælp med hensyn til, hvorfor visse bøjninger finder sted eller de subtile forskelle i sprogbrug baseret på kultur.

Softwaren er tilgængelig som et onlineabonnement, en desktop-download eller en desktop-cd-rom. Online-abonnementet leveres med adgang for 1 bruger og ubegrænset adgang i 2 år på din telefon, tablet og stationære computer. Desktop download- og cd-rom-pakkerne kommer med adgang for 5 familiemedlemmer, et sprogkursus, der aldrig udløber, Android eller iOS mobilapp-adgang i 3 måneder og modersmålsundervisere i 3 måneder.

Rosetta Stone er den mest populære software i verden til at lære et andet sprog. Desværre har softwaren for mange brugere en alt for høj pris. Den er faldet i løbet af årene, men vil stadig tvinge nogle brugere til at lede efter alternative muligheder for sprogundervisning. Hvis du har råd til prisen, vil Rosetta Stone vise sig at være en god assistent i dine bestræbelser. Det gør det dog ikke nemmere at lære et sprog, du skal stadig lægge arbejde i det, og softwaren kan stadig ikke sammenlignes med en rigtig lærer.

▶ Andre filudvidelser brugt Rosetta Stone Language Learning 5

Understøttede filtyper
.TRS Rosetta Stone Language Data File
Yderligere relaterede filformater