Software : SMART Technologies : SMART Technologies Notebook

SMART Technologies Notebook

Udgave
(fra og med 2014-06-26)
14
Perrons
Licens Commercial
Kategori Educational

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret interaktive aktiviteter med tekst, lyd, video og links
  • Eksporter SMART Notebook-filer til forskellige formater, f.eks. .PPT og .PDF
  • SMART Exchange-websted med over 60.000 ressourcer
  • Findes på over 50 sprog

SMART Technologies Notebook er et program, der er udviklet med henblik på at give lærere intuitive værktøjer til dynamisk lektionsplanlægning for små og store klasser eller individuel læring. Det er tilgængeligt til iOS-enheder og online som et ressourcebibliotek.

Notebook giver dig mulighed for at oprette interaktive lektioner. Du kan oprette aktiviteter med objekter, der reagerer på handlinger og udløser animationer og lyde. Med programmet kan du optage og indsætte lyd, herunder berømte taler, instrumenter og dyrelyde. Du kan tegne billeder med farvekridt og kuglepen og udfylde figurer. Programmet giver dig også mulighed for at indsætte video, figurer, Adobe Flash-filer, lyd, tekst og links i dine aktiviteter.

Når du underviser, giver Notebook dig stor fleksibilitet. Det har en adaptiv værktøjslinje, en magisk pen til forstørrelse og notatskrivning, tekst- og objektmarkering og mulighed for at nulstille sider. Du kan eksportere Notebook-filer til en række forskellige formater, f.eks. .PDF, .HTML, .JPG, .PNG, og .PPT. Notebook giver dig også adgang til SMART Exchange-webstedet med mere end 60.000 ressourcer, der er klar til brug i klasseværelset, og mulighed for at dele dine lektioner med andre.

Notebook er et program, der kan bruges til at undervise en stor klasse af elever eller en elev ad gangen. Hvis du som lærer er på udkig efter ressourcer til at skabe dynamiske lektioner, består SMART Technologies Notebook med bravur.

▶ Primær filudvidelse

.notebook – SMART Notebook File

▶ Andre filudvidelser brugt SMART Technologies Notebook 14

Understøttede filtyper
.CLASSLIST SMART Notebook Class List File
.GALLERY SMART Notebook Gallery File
.GALLERYITEM SMART Notebook Gallery Item File
.GALLERYCOLLECTION SMART Notebook Gallery Collection File
.NBK SMART Notebook File
.XBC SMART Notebook File
.XBT SMART Notebook Template File
.XBK SMART Notebook File
Yderligere relaterede filformater