Software : Smile : Smile TextExpander

Smile TextExpander

Udgave
(fra og med 2016-12-16)
6
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Gemmer almindeligt anvendt tekst og billeder som uddrag
  • Synkroniserer uddrag på tværs af dine enheder
  • Korrigerer stavefejl på flere sprog

Smile TextExpander er et værktøj, der giver dig mulighed for at oprette tastaturgenveje til almindeligt anvendt tekst som f.eks. kontaktoplysninger, kode, en e-mail-signatur eller et firmaslogan. Programmet synkroniserer snippets på tværs af alle dine enheder, lader dig dele snippets med kolleger, retter stavefejl på flere sprog og giver nyttige kodningsfunktioner.

TextExpander giver dig mulighed for at gemme tekststykker (herunder billeder og links) og tildele forkortelser til dem, så når du skriver forkortelserne, indsætter programmet den tildelte tekst eller de tildelte billeder for at reducere din skrivetid. Når du har tilføjet et uddrag, gemmer TextExpander det på sit cloudlager og synkroniserer det på tværs af alle dine kompatible enheder via din brugerkonto. Programmet giver dig mulighed for at dele snippets med andre brugere i din organisation og giver dig værktøjer til at administrere deres rettigheder, når du redigerer dem. TextExpander retter også stavefejl på flere sprog, herunder engelsk, spansk, tysk og fransk.

Softwaren gør det nemt at tilføje nye snippets ved at give forslag, mens du arbejder, når den genkender, at du skriver den samme tekst flere gange. Dette er nyttigt i flere tilfælde, herunder når du surfer på nettet og udfylder oplysninger i formularer. TextExpander kan gemme dine oplysninger og udfylde fremtidige formularer for at spare tid. Værktøjet er ikke begrænset til kun at gemme grundlæggende kontaktoplysninger. Det leveres også med nogle grundlæggende kodningsfunktioner til at oprette scripts og skrive HTML og CSS.

TextExpander er et nyttigt værktøj til at være mere produktiv på kontoret eller blot surfe på nettet derhjemme. Det fungerer på tværs af forskellige programmer og enheder og giver nyttige funktioner til at administrere dine gemte snippets. Programmet er på ingen måde en nødvendighed, men hvis du er optaget af at blive en mere effektiv computerbruger, vil Smile TextExpander hjælpe dig med at nå dit mål.

▶ Primær filudvidelse

.textexpandersettings – TextExpander Settings File

▶ Andre filudvidelser brugt Smile TextExpander 6

Understøttede filtyper
.TEXTEXPANDER TextExpander Settings File
Yderligere relaterede filformater