Software : StepMania : StepMania

StepMania

Udgave
(fra og med 2014-06-23)
5
Perrons
Licens Open Source
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Dans og rytme videospil og spilmotor
  • Inkluderer baggrunds animationer og tekst i realtid
  • Meget tilpassede funktioner, herunder sanginformation og dansemønstre

StepMania er et sjovt rytme- og dansespil, der kræver, at brugerne synkroniserer tastetryk med musikken. Det er også en motor, der bruges af In the Groove og Pump It Up Pro-spil.

Spillets formål er at ramme de rigtige pile på tastaturet eller dansepuden, efterhånden som de vises på skærmen. Når du rammer pilene, får du flere point, jo bedre timing du har, jo flere point får du. Du kan spille i single player eller i multiplayer mode, som også tilbyder online gameplay.

StepMania giver dig mulighed for at tilpasse mange af dets funktioner. Det giver en step editor, der gør det muligt at oprette og redigere brugerdefinerede sangfiler, der indeholder sanginformationer og dansemønstre. Du kan også oprette brugerdefinerede temaer til spillet, hvad enten det drejer sig om at erstatte visse billeder eller oprette Lua-scripts til mere tilpassede ændringer.

StepMania er et populært rytme- og dansevideospil og -motor. Dens open source-licens giver dig mulighed for at tilpasse næsten alle aspekter af spillet, såsom sangene og baggrundsanimationerne. Hvis du er på udkig efter et energigivende og sjovt dansespil, skal du træde ind i StepMania.

▶ Primær filudvidelse

.sm – StepMania Song File

▶ Andre filudvidelser brugt StepMania 5

Understøttede filtyper
.CRS StepMania Course File
.CTL StepMania SMZIP Package Description File
.SMZIP StepMania Package
.SSC StepMania Song File
.VDI StepMania Debug Resource File
Yderligere relaterede filformater
.BMS BeatMania Song File
.BME BeatMania 7-Key Song File
.DWI Dance With Intensity Song File