Software : Symantec : Symantec Norton Security

Symantec Norton Security

Udgave
(fra og med 2016-05-06)
2016
Perrons
Licens Commercial
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • SONAR Behavioral Protection registrerer tegnene på, at en fil er farlig og blokerer virusser, spyware, orme og anden malware
  • Download Insight holder dig fra at downloade pc filer fra websteder med lavt omdømme score
  • Norton Community Watch indsamler oplysninger fra millioner af Norton-brugere for bedre beskyttelse
  • Placeringsbevidsthed gør det muligt at justere dit produktionsniveau afhængigt af, hvor du bruger din computer

Symantec Norton Security er en internetsikkerhedspakke, der erstatter de tidligere programmer "Norton Antivirus" og "Norton Internet Security". Den beskytter computere, smartphones og tablets mod malware og internetangreb. Softwaren kræver et årligt abonnement, der beskytter op til 5 enheder.

Norton Security giver Threat Monitoring og SONAR-teknologier til beskyttelse døgnet rundt. Softwaren kombinerer feedback fra millioner af Norton-brugere for at identificere indkommende trusler, såsom virus, spyware, Trojanere, orme, bots og rootkits, med henblik på at afværge dem. Norton Securitys beskyttelse er altid opdateret og sikrer automatisk download og installation af produkt- og funktionsopdateringer, selv når du ikke bruger din enhed.

Mens nogle programmer bruger en stor mængde systemressourcer, kører Norton Security med et lille fodaftryk. Derfor har softwaren en minimal indvirkning på systemets runtime ydeevne og opstartshastighed. Dette er delvist muligt på grund af Norton Securitys sårbarhedsbeskyttelse, som finder de mest sårbare områder i systemet og scanner almindeligt inficerede områder og derefter effektivt allokerer systemressourcerne til de steder med den største potentielle trussel.

Norton Security installeres primært på private enheder, som omfatter computere, smartphones og tablets, men bruges også af små virksomheder. Brugerne drager fordel af den overordnede systembeskyttelse, som beskytter enhederne mod vira, spyware og andre ondsindede trusler. Softwaren beskytter også enheder mod de sårbarheder og svagheder, der findes i almindeligt anvendte programmer. Norton Security er en stærk løsning til beskyttelse af hjemmebrugeres computere.

▶ Andre filudvidelser brugt Symantec Norton Security 2016

Understøttede filtyper
.SCA Norton AntiVirus Scan File
Yderligere relaterede filformater
.BPS BPS Virus File
.EZT EZT Malicious Worm File
.USERPROFILE Norton AntiVirus User Profile File
.VCPREF Norton Antivirus Preferences File
.VIR Virus-Infected File