Software : TeamViewer : TeamViewer for Windows

TeamViewer for Windows

Udgave
(fra og med 2018-11-28)
14
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret fjernbordsforbindelser, deltage på online møder eller overfør filer
  • Fjern en eller flere Android-systemer på samme tid
  • Giv brugerne det nemme at bruge QuickSupport-modulet
  • Kør TeamViewer i en webbrowser

TeamViewer er et program, der bruges til at oprette fjernforbindelse til andre computere. Softwaren kan bruges til deling af skrivebord, webkonferencer og filoverførsel. Det er gratis til personlig brug, men kræver køb til erhvervsmæssig brug, hvilket låser op for mere avancerede funktioner.

TeamViewer giver en række funktioner til fjernforbindelse med andre maskiner. Grænsefladen til fjernstyringssessionen omfatter en værktøjslinje, der er designet omkring brugerfeedback. Den giver dig adgang til alle funktioner og indstillinger, du har brug for under en session, f.eks. mulighed for at tage et skærmbillede af fjerncomputeren, ændre skærmopløsningen eller indlede et sikkert opkald eller en chat med den anden bruger.

TeamViewer understøtter fjernstyring af et eller flere Android-systemer ad gangen, selv uovervågede enheder, hvilket omfatter smartphones, tablets, offentlige skærme og salgsautomater. Softwaren gør det nemt for dine kunder at få support med QuickSupport-modulet, som de kan få adgang til via et ikon på deres skrivebord. Du kan køre TeamViewer fra din webbrowser for at yde fjernsupport eller for fjernadgang, hvilket er nyttigt til at arbejde sammen om et projekt.

TeamViewer er et værktøj, der primært er designet til virksomheders it-formål. Det kan bruges til at fjernstyre andre brugeres computere, afholde online-møder og overføre filer. Det giver også mobil funktionalitet, uanset om det er styring af en Android-enhed eller chat på farten med brugere via en mobilenhed. TeamViewer er ret dyrt, men er en løsning af høj kvalitet til at etablere fjernforbindelser med andre brugere.

▶ Primær filudvidelse

.tvs – TeamViewer Video Session File

▶ Andre filudvidelser brugt TeamViewer for Windows 14

Understøttede filtyper
.TVDOWNLOAD TeamViewer Download File
.TVC TeamViewer Configuration File
Yderligere relaterede filformater