Software : The Omni Group : The Omni Group OmniGraffle

The Omni Group OmniGraffle

Udgave
(fra og med 2018-04-05)
6
Perron
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret diagramgrafik fra en række designværktøjer
  • Udnyt en af mange forudindstillede skabeloner
  • Eksporter din tegning til flere formater som BMP og JPEG
  • Lær af online manualer og video-øvelser

Omni-gruppen OmniGraffle er en OS X-applikation, der bruges til at oprette forskellige typer grafik som familie træer, elektriske systemdesigner og webstedsrammer. Ansøgningen er også tilgængelig for iOS for on-the-go brugere.

OmniGraffle tilbyder en række designværktøjer, der indeholder stenciler, inspektører, former og objekter. Ansøgningen leveres også med skabeloner fra forskellige kategorier, såsom kejserlige enheder, metriske enheder, software design og rumplanlægning, der giver dig en start på dine designs. OmniGraffle har flere proprietære formater til at gemme indhold. GRAFFLE-filen bruges til at gemme din tegning, GTEMPLATE bruges til at gemme skabeloner. GDIAGRAMSTYLE bruges til at gemme diagramstile, og GSTENCIL bruges til at gemme stenciler. Du kan eksportere din tegning til BMP, EPS, GIF, JPEG, PNG, SVG, TIFF, PSD og VDX formater. OmniGraffle er også bagudkompatibel, så du kan importere ressourcer fra tidligere versioner af softwaren.

Grænsefladen er ren, nem at navigere og kan tilpasses. Du kan arrangere inspektører som et sidebar, et flydende vindue eller individuelle paletter. Hvis du er ny på programmet eller bare sidder fast på en funktion, tilbyder OmniGraffle online hjælp, som indeholder manualer og video-øvelser.

Appen er designet primært til at skabe diagramrelateret grafik, og brugerne er ofte kunstnere , designere eller data-mappere. Ansøgningen leveres med en række designværktøjer og skabeloner, der giver dig mulighed for at oprette professionelle diagrammer. Omni-gruppen OmniGraffle er lidt dyr, men stadig et godt valg til at skabe professionelle diagrammer.

Opdateret: 5. april 2018

▶ Primær filudvidelse

.graffle – OmniGraffle Drawing

▶ Andre filudvidelser brugt The Omni Group OmniGraffle 6

Understøttede filtyper
.GDIAGRAMSTYLE OmniGraffle Diagram Style File
.GSTENCIL OmniGraffle Stencil
.GTEMPLATE OmniGraffle Template
Yderligere relaterede filformater