Software : Thomson Reuters : Thomson Reuters EndNote

Thomson Reuters EndNote

Udgave
(fra og med 2014-06-30)
X7
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Importer PDF-filer med referencer til dit bibliotek
  • Angiv PDF-filer med noter for nemt at finde referencer senere
  • Spar tid ved at have EndNote automatisk opdatere dit bibliotek
  • Organiser dine referencer i grupper, der deler et beslægtet emne
  • Søg i dit bibliotek for at finde referencer med avancerede søgefunktioner

Thomson Reuters EndNote er et referencehåndteringsprogram, der bruges til at administrere kilder, der citeres, når man skriver essays og artikler. Der findes også en webbaseret version af programmet kaldet EndNote Web, der integreres med den akademiske indekseringstjeneste Web of Knowledge.

EndNote giver dig mulighed for at opbygge et bibliotek af bibliografiske referencer, som du kan bruge til at forenkle nogle af arbejdsgangene i forbindelse med skrivning af et essay eller en artikel. Den kan søge i dine abonnementer og fuldtekst online ressourcer og vedhæfter automatisk PDF-filen til referencen i dit bibliotek. EndNote giver dig også mulighed for at importere dine egne PDF-kilder til dit bibliotek.

Når du håndterer en stor mængde kilder, har EndNote funktioner, der gør det meget lettere at søge i dem. Det giver dig mulighed for at lave annotationer og noter på dine referencer og organisere dem i grupper af relaterede emner. Du kan også bruge avancerede søgninger til at søge i dit referencebibliotek og endda søge på baggrund af de noter, du har tilføjet.

Hvis du skriver mange artikler, essays eller akademiske artikler, som kræver, at du skal håndtere en stor mængde referencer, bør du måske kigge på EndNote. Med dens referencehåndtering og søgefunktioner vil den gøre det meget nemmere at finde og citere kilder.

▶ Primær filudvidelse

.enl – EndNote Library

▶ Andre filudvidelser brugt Thomson Reuters EndNote X7

Understøttede filtyper
.ENS EndNote Style File
.ENW EndNote Import File
.ENLX Archived EndNote Library
Yderligere relaterede filformater
.ENQ EndNote Search Options File
.ENP EndNote Preferences File
.ENZ EndNote Connection File