Software : Tumult : Tumult Hype

Tumult Hype

Udgave
(fra og med 2015-05-18)
3
Perron
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret interaktivt indhold med keyframe-baserede animationer
  • Indsæt handlinger, der udløser sceneovergange, animationer, lyde og JavaScript-funktioner
  • Rediger direkte JavaScript og dele af HTML for at udvide funktionaliteten
  • Eksporter indhold til HTML5 og MP4 Video eller del til Dropbox

Tumult Hype er et OS X-program, der bruges til at skabe animeret og interaktivt webindhold. Hype giver dig mulighed for at producere indhold som f.eks. websider, animationer, e-kort, e-bøger og præsentationer uden at skulle kode en eneste linje.

Programmet indeholder et keyframe-baseret animationssystem, der giver dig mulighed for at registrere bevægelsen af forskellige elementer, såsom billeder, knapper og tekst, og derefter redigere dem i programmets tidslinje. Hype har scener, der gør det muligt at adskille dit indhold og forenkle animationsflowet samt angive layouts, der reagerer på forskellige skærmstørrelser. Du kan indsætte handlinger i dit indhold for at udløse sceneovergange, lyde, animationer og JavaScript-funktioner, der reagerer på museklik, bestemte tidspunkter, berøringshændelser og dokumenthændelser.

Hype har indbygget understøttelse for HTML5-lyd og -video og en række CSS3-effekter til at generere multimedieoplevelser. Hvis du har kendskab til at kode, kan du også redigere dele af HTML og JavaScript direkte. Du kan verificere det indhold, du opretter, ved at se det i forskellige webbrowsere, og Hype advarer om eventuelle browserkompatibiliteter. Når du er færdig, kan du eksportere dit indhold til HTML5, MP4-video, animeret GIF og iBooks Author eller dele det direkte til Dropbox.

Hype bruges af nybegyndere og erfarne udviklere til at skabe interaktivt webindhold. Det giver dig en række kraftfulde animationsværktøjer og giver dig samtidig mulighed for at redigere koden direkte for at foretage brugerdefinerede ændringer, der ikke understøttes af programmet. Hype bør dog ikke bruges til at oprette flersidede websteder, da det mangler vigtige HTML- og CSS-redigeringsmuligheder, men hvis du leder efter et værktøj til at skabe animeret og interaktivt indhold, er Tumult Hype et kvalitetsprogram.

▶ Primær filudvidelse

.hype – Hype Document

▶ Andre filudvidelser brugt Tumult Hype 3

Understøttede filtyper
.HYPESYMBOL Hype Symbol File
.HYPETEMPLATE Hype Document Template
.HYPERESOURCES Hype Resources Folder
Yderligere relaterede filformater