Software : TuxGuitar : TuxGuitar

TuxGuitar

Udgave
(fra og med 2016-09-22)
1.3
Perrons
Licens Open Source
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Støtte til flere tabulatformater
  • Tablatur editor
  • Score seer
  • Multitrack display
  • Plugin extensibility

TuxGuitar er et open source-program, der bruges til at komponere musik. Programmet indeholder en række kompositionsværktøjer og giver brugerne mulighed for at oprette plugins til programmet for at tilføje funktionalitet.

TuxGuitar gemmer musikkompositioner i .TG-filen og gør det muligt at importere og eksportere .GTP, .GP3, .GP4, .GP5 og .MID filer. TuxGuitar understøtter også import af .PTB og .TEF filer og eksport til .LY og .TXT filer. Programmet indeholder en række funktioner, der hjælper dig med at komponere musik, herunder en tabulatureditor, en partiturviser, et multitrack-display og mulighed for at administrere nodernes varighed og tempoet i din musik.

Programmet kan også udvides, så du kan tilføje funktioner gennem brugerskabte plugins. Du kan installere understøttelse af yderligere formater, ændre lydudgangssystemet og meget mere.

TuxGuitar er et nyttigt og brugervenligt program til at komponere musik. Det understøtter flere tabulaturformater og en række funktioner til at komponere musik. Selv om der findes et betydeligt antal gratis programmer til redigering af tabulatur, herunder Harmony Assistant og MuseScore, er TuxGuitar et af de bedre programmer på markedet.

▶ Primær filudvidelse

.tg – TuxGuitar Document

▶ Andre filudvidelser brugt TuxGuitar 1.3

Understøttede filtyper
.GP5 Guitar Pro 5 Tablature File
.MID MIDI File
.TEF TablEdit Tablature
Yderligere relaterede filformater
.GTP Guitar Pro File
.GP3 Guitar Pro 3 File
.GP4 Guitar Pro 4 Tablature