Software : vhf interservice : vhf interservice Cenon

vhf interservice Cenon

Udgave
(fra og med 2016-02-29)
4
Perrons
Licens Freeware
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Konverter og design vektorgrafik
  • Importer og rediger en række grafiske formater
  • Tilføj funktionalitet via plugin moduler

vhf interservice Cenon er en samling af open source-programmer, der anvendes til vektorgrafikdesign og desktop publishing. Det er tilgængeligt til OS X og Linux.

Cenon kan bruges til konvertering af vektorgrafik, vektordesign og udgivelse. Softwaren giver dig mulighed for at importere og redigere en række forskellige grafikformater, herunder DXF, SVG, Adobe Illustrator, Gerber, HPGL, JPEG, TIFF, PNG og PostScript. Cenon tilbyder en række redigeringsfunktioner til linjer, buer, kurver, tekst, tråde, poly-linjer og komplekse stier.

Cenon understøtter moduler, såsom CAM og Astro, der fungerer som plugins, der giver yderligere funktionalitet. CAM-modulet, som skal tilkøbes, forvandler Cenon til et værktøj til fremstilling på CNC-maskiner såsom fræsemaskiner, routere, graveringsmaskiner, værktøjsplottere, skæreplottere og pen-plottere. Astro-modulet giver astrologiske kortlægnings- og diagramværktøjer.

Cenon blev først udgivet i begyndelsen af 1990'erne og er kommet langt i sine muligheder. Det bruges til en række forskellige formål, f.eks. til at skabe brochurer, visitkort, bannere og logoer. Dets muligheder kan også udvides gennem CAM- og Astro-modulerne. vhf interservice Cenon er nyttig gratis software, men der findes langt mere kompetente programmer til vektorgrafikdesign og desktop publishing, hvis du er villig til at bruge nogle penge.

▶ Primær filudvidelse

.cenon – Cenon Project

▶ Andre filudvidelser brugt vhf interservice Cenon 4

Understøttede filtyper
.AI Adobe Illustrator File
.EPS Encapsulated PostScript File
.CENON~ Cenon Backup File
.DXF Drawing Exchange Format File
.GIF Graphical Interchange Format File
.HPGL HP Graphics Language Plotter File
.HGL HP Graphics Language File
.JPG JPEG Image
.PLT HPGL Plot File
Yderligere relaterede filformater
.JPEG JPEG Image