Vigtigste : Filudvidelser : .tmdx Fil

.tmdx Filudvidelse

FiltypeTextMaker Document

Udvikler SoftMaker Software
Kategori Text Files
Format N/A

.TMDX option nummer

En TMDX-fil er et dokument, der er oprettet af TextMaker, et tekstbehandlingsprogram, der er inkluderet i SoftMaker Office. Den kan indeholde tekst, billeder, tegnede objekter og sideformateringsegenskaber. TMDX-filer erstattede TMD-filer, som blev brugt til at gemme dokumenter af tidligere versioner af TextMaker.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .tmdx-fil i SoftMaker Office TextMaker 2018

TMDX-fil åben i SoftMaker Office TextMaker 2018

TMDX-filer gemmes i et proprietært format og er den vigtigste filtype i forbindelse med TextMaker, som svarer til Microsoft Word. TMDX-filer bruges på samme måde, som .DOC og .DOCX filer bruges af Microsoft Word. En TMDX-fil oprettes til at gemme et regneark og kan lukkes og genåbnes for yderligere redigering.

TMDX files may be created from a .TMV and TMVX templates or DOC and DOCX documents. They may also be converted to various formats in TextMaker, including .PDF, DOC, DOCX, .DOTX, .TMD, TMV, TMVX, .ODT, .PSW, and .RTF.

Programmer, der åbnes TMDX Filer
Windows
Microsoft Office
Android
SoftMaker Office TextMaker Mobile
Macintosh
Microsoft Office

Om TMDX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tmdx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype TextMaker Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.