Software : SoftMaker : SoftMaker Office TextMaker Mobile

SoftMaker Office TextMaker Mobile

Udgave
(fra og med 2018-04-03)
2012.7
Perron
Licens Freeware

Software Review

Hovedfunktioner

  • Støtte til DOCX- og DOC-dokumenter
  • Karakter og afsnit formateringsindstillinger
  • Billedindsættelse fra dit enheds kamera eller billedgalleri
  • Eksporter til PDF-format

SoftMaker Office: TextMaker Mobile er Android-versionen af TextMaker-skrivebordsprogrammet, der er inkluderet i SoftMaker Office-pakken. Det bruges primært til at redigere og gemme data fra Word-filer.

Office: TextMaker Mobile understøtter DOCX- og DOC-filer uden at miste indhold eller formatering. App'en giver dig mulighed for at redigere dokumentet, samtidig med at du giver stavekontrol i realtid, forskellige karakter- og afsnitformateringsindstillinger og billedindsættelse fra enhedens fotogalleri og indbygget kamera. Nogle andre bemærkelsesværdige funktioner omfatter evnen til at indsætte og redigere fodnoter og slutnoter, arbejde med sporede ændringer og kommentarer og se dokumenter i udskriftsvisning eller udkastsmodus.

Office: TextMaker Mobile er et praktisk værktøj til at arbejde med DOCX og DOC filer på en Android enhed og giver meget af samme funktionalitet som desktop version af TextMaker. Mens Android-versionen af Word er bedre, er SoftMaker Office: TextMaker Mobile et godt alternativ, især hvis du allerede bruger desktopversionen.

Opdateret: 3. april 2018

▶ Primær filudvidelse

.tmdx – TextMaker Document

▶ Andre filudvidelser brugt SoftMaker Office TextMaker Mobile 2012.7

Understøttede filtyper
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.TMD TextMaker Document
Yderligere relaterede filformater
.DOC Microsoft Word Document