Vigtigste : Filudvidelser : .tmd Fil

.tmd Filudvidelse

Filtype1TextMaker Document

Udvikler SoftMaker Software
Kategori Text Files
Format Binary

Hvad er TMD fil?

En TMDX-fil er et dokument, der er oprettet af TextMaker, et tekstbehandlingsprogram, der er inkluderet i SoftMaker Office. Den kan indeholde tekst, billeder, tegnede objekter og sideformateringsegenskaber. TMDX-filer erstattede TMD-filer, som blev brugt til at gemme dokumenter af tidligere versioner af TextMaker.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .tmdx-fil i SoftMaker Office TextMaker 2018

TMDX-fil åben i SoftMaker Office TextMaker 2018

TMDX-filer gemmes i et proprietært format og er den vigtigste filtype i forbindelse med TextMaker, som svarer til Microsoft Word. TMDX-filer bruges på samme måde, som .DOC og .DOCX filer bruges af Microsoft Word. En TMDX-fil oprettes til at gemme et regneark og kan lukkes og genåbnes for yderligere redigering.

TMDX files may be created from a .TMV and TMVX templates or DOC and DOCX documents. They may also be converted to various formats in TextMaker, including .PDF, DOC, DOCX, .DOTX, .TMD, TMV, TMVX, .ODT, .PSW, and .RTF.

Programmer, der åbnes TMD Filer
Windows
Microsoft Office
Android
SoftMaker Office TextMaker Mobile
Macintosh
Microsoft Office

Filtype2MySQL Temporary Database File

Udvikler Oracle
Kategori Database Files
Format Binary

.TMD option nummer 2

Intermediær databasefil oprettet af MySQL, et open source-relationelt databaseprogram; indeholder oplysninger, der hjælper MySQL med at gennemføre databasegenoprettelser eller konverteringsprocesser; oprettes i databasemappen, hvor filerne .MYI, .MYD og .FRM er placeret.

Flere oplysninger

TMD-filer kan oprettes, når MySQL-kommandoen myisampack køres. Hvis processen afsluttes, før den er afsluttet, slettes de midlertidige TMD-filer muligvis ikke. TMD-filer kan også oprettes af andre MySQL-databaseoperationer.

Programmer, der åbnes TMD Filer
Windows
MySQL
Linux
MySQL
Macintosh
MySQL

Filtype3PlayStation Game Model File

Udvikler N/A
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.TMD option nummer 3

3D-model, der anvendes i nogle spil til PlayStation-konsollerne; gemmer geometrien (hjørnepunkter og former) for det tredimensionelle billede; anvendes til spilfigurer, landskaber, monstre og andre spilobjekter.

Flere oplysninger

Et eksempel på et PlayStation-spil, der bruger TMD-filer, er Jurassic Park: Operation Genesis. Nogle TMD-filer kan ses med MilkShape 3D, men uden farvelægning.

Programmer, der åbnes TMD Filer

Filtype4Nintendo Title Metadata File

Udvikler Nintendo
Kategori Game Files
Format N/A

.TMD option nummer 4

En TMD-fil indeholder titel metadata, der bruges til at verificere integriteten og køre Nintendo 3DS, Wii og WiiU-spil. Den gemmer metadata om den fil, der indeholder de faktiske spildata, f.eks. en APP-, 3DS- eller CIA-fil, og der henvises til den for at dekryptere og verificere indholdet af spildatafilen for at starte spillet. TMD-filer distribueres typisk af Nintendo Update Servers (NUS).

Flere oplysninger

TMD-filer kan gemme varierende metadata afhængigt af den konsol, som spillet er oprettet til at køre på. F.eks. indeholder en TMD-fil til et WiiU-spil den krævede WiiUOS-version, mens en TMD-fil til et 3DS-spil ikke indeholder disse oplysninger.

De fleste 3DS-, Wii- og WiiU-spillere vil ikke støde på en TMD-fil, da den refereres af Nintendo-konsollen i baggrunden, når et spil startes. Spillere, der ønsker at emulere et spil på deres computere, vil dog højst sandsynligt se TMD-filen (sammen med en TIK- og CERT-fil) sammen med den primære spildatafil.

Programmer, der åbnes TMD Filer
Linux
Citra

Om TMD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tmd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Nintendo Title Metadata File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.