Software : Apple : Apple Keynote

Apple Keynote

Udgave
(fra og med 2017-01-06)
7
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Åbn '08 og '06 Keynote præsentationer og PPTX formatet
  • Sæt i billeder og video og indsæt overgange af høj kvalitet
  • Nuværende data i streg-, pie-, scatter- og kolonneoversigter
  • Del adgangskodebeskyttede præsentationer via iCloud-link

Apple Keynote er en OS X-app, der bruges til at lave præsentationer. Det er et af Apples tre produktivitetsapps sammen med Pages og Numbers. Programmet er også tilgængeligt til iOS og kan tilgås via en browser på en Mac eller pc via iCloud.

Keynote understøtter Keynote '08- og '06-præsentationer og giver dig mulighed for at importere og eksportere Office Open XML .PPTX-formatet. Appen giver dig mulighed for at indsætte fotos eller video, tilføje refleksioner og billedrammer til billeder og indsætte overgange i høj kvalitet til dias. Keynote giver dig mulighed for at præsentere data på en række forskellige måder, hvad enten det er i kolonne-, sprednings-, søjle-, søjle-, cirkel- og boblediagrammer. Du kan også tilføje animation til diagrammerne.

Softwaren giver dig mulighed for at dele din præsentation direkte fra appen via Mail, Beskeder, AirDrop, YouTube, Facebook, Fotos, Dropbox og Gmail. Du kan også dele adgangskodebeskyttede præsentationer via iCloud-link og få vist delte præsentationer på iOS- og Android-browsere.

Keynote er en app, der er udviklet til brugere, der ønsker at præsentere deres idéer og data for et publikum. Appen giver dig en række kreative værktøjer og effekter samt understøttelse af PPTX-formatet. Keynote er et nyttigt program, der gør det muligt for OS X-brugere, der ikke ønsker at bruge PowerPoint for Mac, at skabe engagerende præsentationer.

▶ Primær filudvidelse

.key – Keynote Presentation

▶ Andre filudvidelser brugt Apple Keynote 7

Understøttede filtyper
.APXL Keynote Presentation Data File
.CWK ClarisWorks Document
.IWA iWork Archive File
.KEY-TEF Keynote iCloud Presentation
.KTH Keynote Theme
Yderligere relaterede filformater