Software : Apple : Apple Numbers

Apple Numbers

Udgave
(fra og med 2017-04-27)
4
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Støtte til Office Open XML .XLSX-format
  • iCloud synkroniserer på tværs af alle enheder, der kører tal
  • Kreativitetsværktøjer til valg af skrifttyper og stil på regneark
  • Over 30 forudbyggede Apple designet skabeloner

Apple Numbers er en OS X-app, der bruges til at organisere, analysere og visualisere data i regneark. Det er et af Apples tre produktivitetsapps sammen med Pages og Keynote og er tilgængeligt til iOS og iCloud.

Numbers understøtter over 250 funktioner og leveres med en række værktøjer til organisering og visualisering af dine data. Du kan indsætte figurer, medier, tabeller og diagrammer samt redigere grafik. Og mens programmet bruger det proprietære .NUMBERS-format til at gemme regneark, understøtter softwaren også Office Open XML .XLSX-formatet.

Numbers giver dig mulighed for at oprette regneark, der minder meget om Excel, men giver dig frihed til at skabe mere visuelt tiltalende layouts. Du kan vælge skrifttyper og style cellegrænser samt tilføje, ændre størrelsen og anvende stilarter til tabeller. Numbers leveres også med over 30 forudbyggede skabeloner, som gør det muligt for dig at springe det arbejde over, der er forbundet med at designe dine egne regnearkstemaer.

Numbers er et program, der er designet til OS X-brugere, der søger et alternativ til Excel til Mac. Det kommer med understøttelse af mere end 250 funktioner og frihed til at designe layoutet af dine regneark. Appen leverer dog ikke samme mængde kraft som sin Microsoft-konkurrent og giver tilfredsstillende resultater, når du arbejder med regneark. Hvis du har råd til prisen, skal du derfor blive hos Excel.

▶ Primær filudvidelse

.numbers – Numbers Spreadsheet File

▶ Andre filudvidelser brugt Apple Numbers 4

Understøttede filtyper
.CWK ClarisWorks Document
.CSV Comma Separated Values File
.IWA iWork Archive File
.OFX Open Financial Exchange File
.NMBTEMPLATE Numbers Spreadsheet Template
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.XLS Excel Spreadsheet
Yderligere relaterede filformater