Software : Corel : Corel WinZip

Corel WinZip

Udgave
(fra og med 2018-11-21)
23 Pro
Perron
Licens Commercial
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Widely-used file compression utility
  • ZipSend and ZipShare services for sending large files via email
  • Support for many compressed file formats
  • AES encryption and password-protection security
  • Integrated into Windows Explorer
  • Split archive capabilities
  • Automated backups

WinZip er et populært filkomprimeringsværktøj til Windows. Det giver brugerne mulighed for at komprimere og dekomprimere filarkiver, oprette sikkerhedskopiering af data og kryptere data sikkert. Ved at komprimere filer kan brugerne spare lagerplads og fremskynde filoverførsler via internettet.

WinZip understøtter opdelte arkiver, eller flervolumearkiver, som opdeler et arkiv på flere filer, hver med en ensartet filstørrelse. Brugere, der f.eks. ønsker at opdele en stor DVD disk image-fil på CD-ROMs, kan f.eks. vælge den 650 MB store mulighed for opdelt arkiv. Brugere kan også opdele videoer og andre mediefiler i filstørrelser på 3 MB eller 5 MB til e-mail-formål. De resulterende filer kan slås sammen igen til den oprindelige fil ved hjælp af WinZip.

WinZip integreres med e-mail og Facebook, hvilket gør det nemt at sende store filer direkte fra WinZip-applikationsvinduet. WinZips ZipSend-tjeneste uploader automatisk vedhæftede filer fra e-mail til ZipSend-online-skyen og gør dem tilgængelige for modtagerne af e-mail. Brugere kan også uploade Zip-filer direkte til Facebook ved hjælp af ZipShare-tjenesten.

WinZip understøtter et stort antal komprimerede formater, men det bruges primært til at oprette .ZIP og .ZIPX arkiver. WinZip giver sikkerhedsmuligheder for brugerdata. Det understøtter AES-kryptering, som kan bruges til at sikre og passwordbeskytte følsomme data. Derudover tørrer, slører og sletter WinZip automatisk alle midlertidige ekstraherede filer, der blev oprettet i forbindelse med dekrypteringsprocessen, hvilket forhindrer uautoriseret adgang til slettede filer.

WinZip tilbyder et bredt sæt funktioner, der spænder fra personlige til professionelle miljøer. Personlige brugere bruger typisk WinZip til at dekomprimere downloadede filer over internettet eller til at zippe filer, der sendes via e-mail. I professionelle miljøer kan WinZip bruges til at kryptere vigtige filer, oprette komprimerede dokumenter og arkivere data. Uanset hvilket miljø Corel WinZip anvendes i, er det en god løsning til ethvert behov for filkomprimering.

▶ Primær filudvidelse

.zip – Zipped File

▶ Andre filudvidelser brugt Corel WinZip 23 Pro

Understøttede filtyper
.BHX BinHex Encoded File
.BZ2 Bzip2 Compressed File
.B64 Base64 MIME-Encoded File
.7Z 7-Zip Compressed File
.EXE Windows Executable File
.CAB Windows Cabinet File
.GZ Gnu Zipped Archive
.HQX BinHex 4.0 Encoded File
.IMG Disc Image Data File
.ISO Disc Image File
.MIM Multi-Purpose Internet Mail Message File
.TBZ2 Tar BZip 2 Compressed File
.TAR Consolidated Unix File Archive
.TGZ Gzipped Tar File
.TBZ Bzip Compressed Tar Archive
.UUE Uuencoded File
.XXE XXEncoded File
.WSZ Winamp Classic Skin
.WMZ Compressed Windows Media Player Skin
.Z Unix Compressed File
.ZIPX Extended Zip File
Yderligere relaterede filformater
.MIME Multi-Purpose Internet Mail Extension
.TZ Zipped Tar Archive
.TAZ Tar Zipped File
.TAR.GZ Compressed Tarball File
.UU Uuencoded File